Der Peter

Eigenschappen Der Peter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
40 min.
Geluid
Geluid tot ca. 500 p.

Der Peter boeken?

Der Peter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Der Peter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Der Peter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Der Peter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Der Peter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Der Peter

Extra informatie Der Peter

Biografie Der Peter
Der Peter… uit Oostenrijk en natuurlijk ski-leraar van beroep. Naast skiën heb ik echter nóg een grote passie namelijk zingen. In mijn vrije uurtjes treed ik op als zanger en entertainer in alle gezellige en trendy après-ski gelegenheden van Oostenrijk.

Aangezien er gelukkig niet het hele jaar door sneeuw ligt, is deze op en top Schlager zanger nu ook te boeken voor optredens in Nederland!

De show van Peter is een gevarieerd, maar vooral interactief programma en gehuld in onvervalste Duitse klederdracht, zoals de supersexy ‘Lederhose’, zet hij de zaal iedere keer weer op z’n kop!

Der Peter brengt het Duitse repertoire als geen ander. Zing mee met de welbekende Duitse Schlagers ‘Du’, ‘Festival der Liebe’, ‘Heidi’ en andere daverende hits, medleys en ApresSki repertoire.

Avondvullend is Peter ook te boeken, inclusief licht, geluid, décor en zijn interactieve podium spellen mee waarbij de kandidaten grappige ‘Duitse’ prijsjes kunnen winnen!

Der Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Der Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Der Peter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Der Peter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Der Peter en de eventuele overige kosten om een optreden van Der Peter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Der Peter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Der Peter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Der Peter checken, een gratis optie plaatsen op Der Peter en de boeking(en) van Der Peter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Der Peter, BOEKINGSBUREAU Der Peter, BOEKINGSBURO Der Peter, ENTERTAINMENTBUREAU Der Peter, ENTERTAINMENTBURO Der Peter, ARTIESTENBUREAU Der Peter, BOEKINGSKANTOOR Der Peter, IMPRESARIAAT Der Peter, MUZIEKBURO Der Peter, MUZIEKBUREAU Der Peter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Der Peter, ARTIESTENBOEKINGSBURO Der Peter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Der Peter.

 

Offerte Der Peter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag