De Hollandio`s

Eigenschappen De Hollandio`s boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

De Hollandio`s boeken?

De Hollandio`s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Hollandio`s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Hollandio`s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Hollandio`s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Hollandio`s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Hollandio`s

Extra informatie De Hollandio`s

Biografie De Hollandio`s
Na jarenlang afzonderlijk te hebben gewerkt door het hele land hebben Jack Janske besloten een nieuw duo te vormen onder de naam “De Hollandio’s”. Tijdens diverse optredens kwamen Jack van Raamsdonk en Janske regelmatig Emile Hartkamp en Norus Padidar tegen, deze producers nodigde hen uit om eens in de studio teArnhem van gedachten te wisselen.

Emile Hartkamp ontfermde zich over het nieuwe Duo met als resultaat : Een nieuwe naam, de hollandio’s een fantastische single ”Jij laat ’t zonnetje weer schijnen” en een album waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd. De single en het album worden onder het label van Goldstar uitgebracht.
De Hollandio`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Hollandio`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Hollandio`s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Hollandio`s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Hollandio`s en de eventuele overige kosten om een optreden van De Hollandio`s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Hollandio`s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Hollandio`s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Hollandio`s checken, een gratis optie plaatsen op De Hollandio`s en de boeking(en) van De Hollandio`s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Hollandio`s, BOEKINGSBUREAU De Hollandio`s, BOEKINGSBURO De Hollandio`s, ENTERTAINMENTBUREAU De Hollandio`s, ENTERTAINMENTBURO De Hollandio`s, ARTIESTENBUREAU De Hollandio`s, BOEKINGSKANTOOR De Hollandio`s, IMPRESARIAAT De Hollandio`s, MUZIEKBURO De Hollandio`s, MUZIEKBUREAU De Hollandio`s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Hollandio`s, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Hollandio`s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Hollandio`s.

 

Offerte De Hollandio`s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag