Gebroeders Rossig

Eigenschappen Gebroeders Rossig boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Gebroeders Rossig boeken?

Gebroeders Rossig boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gebroeders Rossig.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gebroeders Rossig.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gebroeders Rossig ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gebroeders Rossig plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gebroeders Rossig

Extra informatie Gebroeders Rossig

De vier Rossige broers (Gebroeders Rossig)  besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen en schrijven hun eerste nummer: ‘Morgen zien we dan wel weer.’ met dit opzwepende nummer behaalden zij zelfs de titel ‘Feestnummer Zuidoost Nederland ’. Dit succes smaakte natuurlijk naar meer!

Gebroeders Rossig boeken?

Met eigen nummers zoals: ‘De poppen aan het dansen, ‘Links, Rechts,voor en terug’, ‘Kom maar uit de kast, Kiekeboe’, ‘Ik ben moeders mooiste niet’, ‘Youre the voice’(Aprés ski versie) ‘Geef me een kus’ en dat aangevuld met heerlijke en gezellige meezingers, spontane interactie met het publiek, en een sprankelende performance op de bühne, raakt de agenda van De Gebroeders Rossig steeds voller! Zij brengen een feestelijke show en geven de zaal 100% meezing garantie!

Je komt de Gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio tv zijn zij inmiddels geen onbekenden meer. Onder andere bij 3FM, RTL4, NOS Journaal, Omroep Brabant, ZAPP live, TV Oranje, Radio NL en Sterren.NL zijn zij voorbij gekomen.

Gebroeders Rossig boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gebroeders Rossig.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gebroeders Rossig, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Gebroeders Rossig mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gebroeders Rossig.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gebroeders Rossig aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag