Alpentrio Tirol

Eigenschappen Alpentrio Tirol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Alpentrio Tirol boeken?

Alpentrio Tirol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alpentrio Tirol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alpentrio Tirol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alpentrio Tirol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alpentrio Tirol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alpentrio Tirol

Extra informatie Alpentrio Tirol

Biografie Alpentrio Tirol
Een van de meest succesvolle muziekgroepen uit Oostenrijk. In 1983 door Georg Astenwald als trio opgericht en vanaf de ´90 jaren ook met een vierde bandlid, hoewel de naam ongewijzigd bleef. In 1985 volgde de 1e gouden plaat en er zouden er nog velen volgen.

In 1990 behaalde de groep de 2e plaats tijdens de pretentieuze Grand Prix der Volksmusik met het nummer Dort drob´n auf dem Berg steht a Kircherl. Naast volksstümlische muziek, maken ze ook heerlijk in het gehoor liggende volksstümlische Schlagers. Velen malen hebben zij in de hitparades gestaan en regelmatig is het Alpentrio Tirol te gast bij grote Duitse en Oostenrijkse televisieshows.

De afgelopen jaren hebben zij al meer dan 35 albums uitgebracht en diverse DVD´s. In juli 2006 stond de groep met ‘DIE FAMILIE GEHT ÜBER ALLES ‘ afkomstig van hun nieuwste CD ‘Tanz mit mir’ in Luxemburg op de 1e plaats.

Alpentrio Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alpentrio Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alpentrio Tirol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alpentrio Tirol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alpentrio Tirol en de eventuele overige kosten om een optreden van Alpentrio Tirol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alpentrio Tirol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alpentrio Tirol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alpentrio Tirol checken, een gratis optie plaatsen op Alpentrio Tirol en de boeking(en) van Alpentrio Tirol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alpentrio Tirol, BOEKINGSBUREAU Alpentrio Tirol, BOEKINGSBURO Alpentrio Tirol, ENTERTAINMENTBUREAU Alpentrio Tirol, ENTERTAINMENTBURO Alpentrio Tirol, ARTIESTENBUREAU Alpentrio Tirol, BOEKINGSKANTOOR Alpentrio Tirol, IMPRESARIAAT Alpentrio Tirol, MUZIEKBURO Alpentrio Tirol, MUZIEKBUREAU Alpentrio Tirol, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alpentrio Tirol, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alpentrio Tirol, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alpentrio Tirol.

 

Offerte Alpentrio Tirol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag