Vinzzent boeken

Eigenschappen Vinzzent boeken

Prijs
v.a. 1.495
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 300 p.

Vinzzent boeken?

Vinzzent boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Vinzzent.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Vinzzent.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Vinzzent ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vinzzent plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Vinzzent

Extra informatie Vinzzent

Vinzzent werd geboren als Vincent Claase en hij groeide op in een muzikale familie.

De Nederlandstalige carrière kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummer ‘Laat me gaan’. De nummers ‘Cecilia’ en ‘Een zomer lang verliefd’ halen de officiële hitlijsten.

Naast swingende vrolijke nummers is hij ook in staat om gevoelige nummers te brengen. Het duet met Dana Winner ‘Zoals jij tovert met de tijd’ is daar het voorbeeld van.

‘Dansé, Dansé’ haalt in 2008 opnieuw de hitlijsten en werd bestempeld als zomerhit. In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top-10 hit met ‘Alles wat ik hebben wil’.

Aan het begin van 2010 neemt Vinzzent met zijn versie van het door Pierre Kartner geschreven lied ‘Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ deel aan het Nationaal Songfestival. Het publiek koos hem als winnaar, maar dat was niet genoeg om ons land te vertegenwoordigen in Oslo. “Ik ben apetrots op die publieksprijs”, vertelt de publiekslieveling. “Na dat optreden stroomden de aanvragen binnen.”

Direct na het songfestival bracht Vinzzent de single ‘Dromendans’, uit dat meteen een flinke hit werd.

Vinzzent boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Vinzzent.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Vinzzent, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Vinzzent en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Vinzzent.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Vinzzent. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Vinzzent aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag