Gerardo en Maria boeken

Eigenschappen Gerardo en Maria boeken

Prijs
Op aanvraag

Gerardo en Maria boeken?

Gerardo en Maria boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerardo en Maria.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerardo en Maria.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerardo en Maria ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerardo en Maria plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerardo en Maria

Extra informatie Gerardo en Maria

Gerardo & Maria brengen hun act met enorm veel passie en roepen bij het publiek onmiddellijk een zomers en zuidelijke ambiance op. Als je de ogen sluit waan je jezelf in de Borderline van Texas en Mexico. Je krijgt kippenvel en een enorm vakantie en feest gevoel. Je lichaam kan onmogelijk stilzitten en je krijgt een enorme aandrang om te dansen en te feesten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van elke gelegenheid een spetterend Texmex fiesta te maken. Naast een eigen repertoire brengen zij muziek van Pinchitos Caliente , Flaco Jimenez, The Mavericks, Texas Tornados, Freddy Fender, Gypsy kings , Los Lobos etc.

Zeer veel muziekstijlen passeren de revue ; Americana, Rhythm en Blues, Texmex,  Country, Latin etc.

Gerardo en Maria boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerardo en Maria, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerardo en Maria.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerardo en Maria. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerardo en Maria checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Gerardo en Maria aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag