Lawineboys

Eigenschappen Lawineboys boeken

Prijs
v.a. 2.495
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Lawineboys boeken?

Lawineboys boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lawineboys.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lawineboys.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lawineboys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lawineboys plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lawineboys

Extra informatie Lawineboys

Al sinds de 1e single in 2001 zijn feestgiganten Lawineboys en Berk Music Productions een winnend team. Om nog sterker te worden gaat Berk Music Productions vanaf heden de boekingen verzorgen.

Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en een Gouden Plaat op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Zuipen’ en ‘Lawinesong’ komen op ieder feest voorbij.

Een optreden van Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op, stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty, feesttent tot festival, overal krijgen ze het publiek aan het spingen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.

Lawineboys boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lawineboys, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lawineboys en de eventuele overige kosten om een optreden van Lawineboys mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lawineboys.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen oen de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Lawineboys aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag