A3aan Drost

Eigenschappen A3aan Drost boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

A3aan Drost boeken?

A3aan Drost boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van A3aan Drost.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van A3aan Drost.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van A3aan Drost ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van A3aan Drost plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van A3aan Drost

https://youtube.com/watch?v=mJPhx-8qelk%23t%3D26

Extra informatie A3aan Drost

A3aan Drost stond reeds op jonge leeftijd op het podium om mee te doen aan diverse talentenjachten. Hij sloot deze regelmatig winnend af. Inmiddels beschikt hij over meer dan 20 jaar podiumervaring. Hij was ook zanger bij de band de “Rodeo’s”. Sinds 2007 treedt hij op als solo-artiest. In die hoedanigheid verscheen in november van datzelfde jaar zijn eerste single“Hallo Sneeuwwitje”. De plaat werd meteen goed opgepakt door diverse radiostations.

Inmiddels brengt A3aan elk jaar meerdere singles uit. De liedjes worden enorm gewaardeerd door het publiek. Dit resulteert  steevast in een top 100 notering. Liedjes als ”Susan”, “Huis op de wolken”, “Dit is wat ik wil” en “Ik mis je nu al elke dag” stonden wekenlang in de lijsten. Zijn eerste cd-album verscheen onlangs: “Voor altijd“.

Tijdens live optredens zingt A3aan niet alleen zijn eigen nummers maar ook bekend feestrepertoire. Kortom een optreden van deze ras-entertainer is één en al gezelligheid!

In januari van 2014 verschijnt de nieuwe single van A3aan: “Mannen!” Het is een lekkere feest plaat die is geschreven door Pascal de Vormer. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor arrangement en productie. Het liedje gaat over het feit dat mannen vaak alles voor mooie vrouwen willen doen en dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven! Een feest der herkenning voor menigeen dus!

Deze single is een voorloper van het later dit jaar te verschijnen album!

“Mannen! ” komt uit op het welbekende platenlabel CDHamster en is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals.

A3aan Drost boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van A3aan Drost.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van A3aan Drost, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van A3aan Drost en de eventuele overige kosten om een optreden van A3aan Drost mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van A3aan Drost.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor A3aan Drost. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van A3aan Drost checken, een gratis optie plaatsen op A3aan Drost en de boeking(en) van A3aan Drost voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT A3aan Drost, BOEKINGSBUREAU A3aan Drost, BOEKINGSBURO A3aan Drost, ENTERTAINMENTBUREAU A3aan Drost, ENTERTAINMENTBURO A3aan Drost, ARTIESTENBUREAU A3aan Drost, BOEKINGSKANTOOR A3aan Drost, IMPRESARIAAT A3aan Drost, MUZIEKBURO A3aan Drost, MUZIEKBUREAU A3aan Drost, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU A3aan Drost, ARTIESTENBOEKINGSBURO A3aan Drost, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR A3aan Drost.

Offerte A3aan Drost aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag