Antonio

Eigenschappen Antonio boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Antonio boeken?

Antonio boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Antonio.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Antonio.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Antonio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Antonio plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Antonio

Extra informatie Antonio

Biografie Antonio
Antonio werd op 1 juni 1970 geboren te Ede. Hij startte zijn zangcarrière op 22 jarige leeftijd. Op diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol. In 1996 maakte hij de stap naar professioneel zanger.

Antonio werkte 2 jaar in feest café “De Noortje” in de Reguliersdwarsstraat (Rembrandtplein), het uitgaansgebied van Amsterdam waar veel artiesten hun eigen cafés hadden (Bolle Jan en Mien, Peter Beense).

In 1998 was het dan zover, zijn eerste eigen single kwam uit: “Dit is de laatste nacht”. De eigen sound van Antonio was geboren. De single werd goed opgepakt en verscheen in verschillende hitlijsten in Nederland en België. Spoedig kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden door Trea Dobbs en Hans Mortel.

Snel volgde de tweede single: “Alle tranen die ik huilde”. Deze kwam binnen in de Nederlandstalige Top 20 op nummer 17 en in alle piratenlijsten van het land. Vlak daarna, in de zomer van 2001, verscheen de single “Conchita”. Dit werd een echte zomerhit. Antonio reisde naar verschillende landen voor optredens.

Het ging snel met Antonio. In 2002 tekende hij een nieuw platencontract bij HJDM Music. Hij was bezig met z’n eerste album waar ook de hit “Viva làmor op staat. Deze single ging als een speer en kwam in de Top 100 op nummer 54 binnen. Een echte hit! Het album “Omdat ik van je hou” was het vervolg ervan. Hierop staan heerlijke tempo nummers maar ook liedjes met gevoel. Antonio is op weg om een nieuwe Nederlandse ster te worden. TV-optredens volgden: Net 5, een programma van Dennie Christian en ook een special bij Man bijt hond, TV Oost, Omroep Brabant enz.

In maart 2004 is Antonio afgereisd naar Malaga (Spanje) om daar zijn allereerste dvd op te nemen. In mei 2004 is deze dvd, getiteld Viva làmor”, uitgekomen met daarop 12 mooie nummers verfilmd van zijn debuut album “Omdat ik van je hou”.

In oktober 2004 is de vijfde single van Antonio uitgekomen. Deze heeft de titel “Maak me gek” gekregen. De swingende Caribisch-Latijnse melodie maakt het nummer tot een echte carnavalshit en feeststamper.

In december 2004 is de allereerste kerstsingle van Antonio uitgekomen getiteld “Nu de kerstklokken luiden”.

In juni 2005 is zijn tweede dvd getiteld “Maak me gek” uitgekomen. Op deze dvd staan 12 prachtige clips opgenomen op prachtige plaatsen in ons land.

Eind augustus 2005 is de nieuwe single “Maria mi amore” uitgekomen. Deze is afkomstig van het nieuwe album “Dit is amore” die in februari 2006 is uitgekomen.

In juli 2006 is de derde dvd uitgekomen getiteld “Adieu mon amoure”.

In augustus 2006 is de single “Bella Maria” uitgekomen. Een nummer met een zomers geluid en een Italiaans tintje. Van deze single is een videoclip opgenomen bij een Italiaanse ijssalon “La Toscana” in Schijndel.

2008 was het jaar dat Antonio tekende bij Zebramusic, een onderdeel van Berk music. Daar is nu de single Je kunt me Kijgen, een swingende Caribisch nummer, uitgekomen.

Voor de zomer 2008 zal er een verzamelbox uitkomen met twee cd’s en een dvd. Titel is “Voor altijd”.

Antonio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Antonio boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Antonio.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Antonio, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Antonio en de eventuele overige kosten om een optreden van Antonio mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Antonio.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Antonio. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Antonio checken, een gratis optie plaatsen op Antonio en de boeking(en) van Antonio voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Antonio, BOEKINGSBUREAU Antonio, BOEKINGSBURO Antonio, ENTERTAINMENTBUREAU Antonio, ENTERTAINMENTBURO Antonio, ARTIESTENBUREAU Antonio, BOEKINGSKANTOOR Antonio, IMPRESARIAAT Antonio, MUZIEKBURO Antonio, MUZIEKBUREAU Antonio, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Antonio, ARTIESTENBOEKINGSBURO Antonio, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Antonio.

 

Offerte Antonio aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag