Rene Schuurmans boeken

Eigenschappen Rene Schuurmans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
40 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Rene Schuurmans boeken?

Rene Schuurmans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rene Schuurmans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rene Schuurmans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rene Schuurmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Schuurmans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rene Schuurmans

Extra informatie Rene Schuurmans

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

In april  van dit jaar verscheen zijn prachtige nieuwe album “GOUD”.

“GOUD” voor Schuurmans en zijn fans,  dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is. Verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire. “Ik zie mijn optredens  en uitgebrachte nummers als  een grote muzikale fruitmand”,  aldus Rene: “gezond voor lichaam en geest”.

Zijn laatste single: “Proost nog een keertje met mij” werd door alle radiozenders goed ondersteund door de single bij elk station een week lang in de schijnwerpers te plaatsen. Aangezien het nummer al 12 weken in de lijsten staat kunnen we spreken van weer een extra hit voor Rene Schuurmans. Zijn Live Concert in Natuurtheater De Kersouwe met alleen eigen repertoire wat een ongekend succes.  Een verdienste na jaren van hard werken om trots op te zijn.

Als je niet minder dan 30 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans.

Hits als, “Bij ons in Brabant”, “Laat de zon in je hart’, “Hela, Ho”, “Als ik haar zie”, “Ik ben nou eenmaal zo” en “Mooie meisjes” en “He, doe niet zo Sexy” en “Proost nog een keertje met mij”, heeft hij op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening wordt.

Rene Schuurmans is uitgeroepen tot ambassadeur van het Festival van het Levenslied van Tilburg, een titel die Rene met veel plezier draagt. Tijdens de 25e editie van het Tilburgse mega-evenement kreeg de blonde artiest deze felbegeerde onderscheiding.

Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven geroepen is. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René. Rene Schuurmans heeft daarmee het mandaat om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken “keileuk te verklaren”. In samenwerking met Omroep Brabant zijn de eerste exclusieve keurmerken inmiddels uitgereikt.

Rene Schuurmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rene Schuurmans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rene Schuurmans en de eventuele overige kosten om een optreden van Rene Schuurmans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rene Schuurmans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Rene Schuurmans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rene Schuurmans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag