Gaatze Bosma boeken

Eigenschappen Gaatze Bosma boeken

Prijs
v.a. 695
Geluid
Op aanvraag

Gaatze Bosma boeken?

Gaatze Bosma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gaatze Bosma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gaatze Bosma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gaatze Bosma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gaatze Bosma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gaatze Bosma

Extra informatie Gaatze Bosma

Gaatze Bosma is een jong aanstormend talent. Gezegend met lef, enthousiasme, muzikaliteit, nuchterheid, humor,  maar vooral met een geweldig stemgeluid durven wij te stellen dat dit een landelijk bekende artiest gaat worden.

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv debuut met een zeer opvallende auditie bij het tv programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met als gevolg veel optredens in heel het land.

Gaatze bracht een aantal singles uit zoals ”De Laatste/De Lêste”“Kom op” een ode aan Chuck Berry, en “Kon ik nog maar één keer”.

Optredens van Gaatze zijn één groot feest der herkenning. Hij zingt afwisselend Nederlandstalige en Engelstalige nummers en als hij in Friesland optreedt zingt hij ook Fries repertoire.

De feestsingle van 2019 verscheen reeds in december.
Gaatze Bosma bracht nog voor de kerstdagen zijn nieuwe mega hit uit; Ramen Zemen!
Wordt dit de carnaval- of feesthit van 2019?

“Kinst der om laitsje” wordt uitgebracht in het kader van Leeuwarden/Friesland, Culturele hoofdstad 2018.

Gaatze Bosma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gaatze Bosma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gaatze Bosma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gaatze Bosma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag