Die Powerhosen

Eigenschappen Die Powerhosen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Powerhosen boeken?

Die Powerhosen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Powerhosen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Powerhosen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Powerhosen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Powerhosen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Powerhosen

https://youtube.com/watch?v=j7VQ1nsTF38

Extra informatie Die Powerhosen

U bent bezig met de organisatie van een Oktoberfest, Duits feest, Apres-ski party of zomaar een gezellig event? Waarom dan Nena boeken, Heino bellen, Udo Jürgens contracteren of James Last vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen?

De Schlagershow van Die Powerhosen zorgt ervoor dat je gegarandeerd compleet uit je bol en daarna uit je dak gaat op de allergrootste Schlagers en Bombenhits aus Deutschland. Tien door de wol geverfde muzikanten blazen jouw Duitse muzikale herinneringen door zaal, tent of festivalgrassprietjes. Of je nu van de gouden Schlagers of die Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met  Die Powerhosen kom je aan je Ziehen.

Die Powerhosen: Stimmungsgarantie!Kapotte breedbeeld, vastgelopen stofzuiger, ontplofte wasmachine? Tijd om de onvindbare garantiebewijzen te zoeken. En als je ze al vindt blijken de voorwaarden in de kleine lettertjes zo rigide te zijn dat je kunt fluiten naar een nieuw apparaat.

Die Powerhosen! Een volwaardige en juridisch waterdichte Stimmungsgarantie zorgt ervoor dat je gegarandeerd compleet uit je bol en daarna uit je dak gaat op de allergrootste Bombenhits aus Deutschland. Geen beperkende voorwaarden, geen kleine lettertjes; eine supertolle Spitzestimmung is wat

Die Powerhosen brengen, live und ohne Gewähr!

Tien door de wol geverfde muzikanten blazen jouw Duitse muzikale herinneringen door zaal, tent of festivalgrassprietjes. Of je nu van de gouden Schlagerhits of die Neue Deutsche Welle houdt, of je liefhebber bent van Oberkrainer of van typische Duitse Disco: met Die Powerhosen kom je aan je Ziehen.

Waarom Nena boeken, Heino bellen, James Last contracteren of de Black Fööss vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen?

Die Powerhosen brengen hun Musik met een lach, Bier und Wurst. Het is toll, het knalt, het stimmt. Het is de herboren ZDF Hitparade van Dieter Thomas Heck, maar dan met een spetterende lichtshow, een professionele geluidsinstallatie en de gebundelde virtuositeit van gelouterde muzikanten.

O ja, en zonder Dieter Thomas Heck

Die Powerhosen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Die Powerhosen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag