caro schlager hitmix

Eigenschappen CARO – De Duitse Schlager Hitmix boeken

Prijs
v.a. 1.850
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Incl. M-set

CARO – De Duitse Schlager Hitmix boeken?

CARO – De Duitse Schlager Hitmix boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van CARO – De Duitse Schlager Hitmix.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van CARO – De Duitse Schlager Hitmix.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van CARO – De Duitse Schlager Hitmix ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van CARO – De Duitse Schlager Hitmix plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van CARO – De Duitse Schlager Hitmix

Extra informatie CARO – De Duitse Schlager Hitmix

CARO is sinds 2014 op tournee met haar succesvolle Helene Fischer-tributeshow en heeft in heel Europa naam gemaakt. In 2023 presenteert de Duitse schlagerzangeres een gloednieuwe en unieke show: “CARO – de Duitse Schlager Hitmix“ – een show die fans van Duitse pop in vervoering zal brengen.

Kijk uit naar de grootste Duitse Schlager-hits om mee te zingen en op te dansen, waaronder Andrea Berg en Marianne Rosenberg – en natuurlijk met een heel bijzondere twist: CARO heeft haar eigen feestelijke remixen gemaakt van de grootste Schlager-hits en zal de bekende nummers op een geheel nieuwe en unieke manier interpreteren. De show biedt daarmee een perfecte mix van nostalgie en topmoderne clubsounds en is een hoogtepunt voor alle fans van de Duitse Schlager. CARO’s Schlager-hitmix wordt bovendien gekenmerkt door haar uitstekende live-zang en een absolute powershow, die al jaren een breed publiek in heel Europa op het hoogste niveau vermaakt en meesleept. Of het nu gaat om grote Schlagerfestivals, stadsfeesten, gala’s of privé-evenementen, met CARO boekt u een muzikaal hoogtepunt van een klasse apart! 

Offerte CARO – De Duitse Schlager Hitmix aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag