Die Lustige Schlagerfreunden

Eigenschappen Die Lustige Schlagerfreunden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 60 min.
Geluid
Op aanvraag

Die Lustige Schlagerfreunden boeken?

Die Lustige Schlagerfreunden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Lustige Schlagerfreunden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Lustige Schlagerfreunden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Lustige Schlagerfreunden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Lustige Schlagerfreunden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Lustige Schlagerfreunden

Extra informatie Die Lustige Schlagerfreunden

Biografie Die Lustige Schlagerfreunden
Wat begon als een éénmalig geintje, is inmiddels uitgegroeid tot een waar Grandprix Der Volksmusik. Om maar eens een goed cliché te gebruiken; “deze grap is totaal uit de hand gelopen”.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN is een gelegenheidsformatie bestaande uit ervaren muzikanten, van diversen bekende bands uit Brabant. Deze muzikanten hebben allemaal één gedeelde mening;met het concept Schlagers het publiek een onvergetelijke gezellige show te presenteren!

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDENis geen “gewone” cover- of feestband. Zij brengen een totaal concept waarin de “Schlagers” centraal staan. Alle vormen van “Schlagers” passeren de revue. Van traditioneel naar pop, van rock naar disco, hit na hit volgen elkaar op tot een ultieme climax met de nodige dosis humor!

Diverse zangers en zangeressen worden gepresenteerd en begeleid door het showorkest.

Door continu de interactie met het publiek te zoeken weet men snel en tot het einde het publiek aan zich te binden.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN brengen een show met de “glamour” van het Schlagerfestival van weleer. Glitter, pracht en praal ennatuurlijkde onvergetelijke “bloembakken”!! Alles om een sfeer te maken waar Harry Thomas en Dennie Christian trots op kunnen zijn. Deze show neemt je mee terug in de tijd maar staat tegelijk ook met één been in het heden. Dit alles met een vette knipoog!

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN is een feest van herkenning voor jong en oud, voor alternatief en conservatief, DUS………voor iedereen!!

Het is enorm leuk en gezellig om met je vriendjes en vriendinnetjes lekker mee te zingen op de vele hits.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN hebben zich in de afgelopen 2 jaar behoorlijk in de kijker gespeeld. Menig Festival, Feesttent en Zaal ging plat voor dit showorkest.

Paaspop Schijndel (2x), Oerkracht Festival, Oktoberfeesten Varseveld, 013 Tilburg, Nirwana Tuinfeesten, De Lantaarn Hellendoorn, IJSfestijn Deurne (2x), Zwarte Cross Festival, Avanue Theater (3x) en diversen Zomerfeesten.

DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN Besame Mucho, Fiësta Mexicana, DU, Festival Der Liebe, Ich komm bald wieder, Ich bin wie du, Oma, Djenkiz Khan, Rosamunde, etc, etc.

 
Die Lustige Schlagerfreunden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Lustige Schlagerfreunden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Lustige Schlagerfreunden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Lustige Schlagerfreunden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Lustige Schlagerfreunden en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Lustige Schlagerfreunden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Lustige Schlagerfreunden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Lustige Schlagerfreunden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Lustige Schlagerfreunden checken, een gratis optie plaatsen op Die Lustige Schlagerfreunden en de boeking(en) van Die Lustige Schlagerfreunden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Lustige Schlagerfreunden, BOEKINGSBUREAU Die Lustige Schlagerfreunden, BOEKINGSBURO Die Lustige Schlagerfreunden, ENTERTAINMENTBUREAU Die Lustige Schlagerfreunden, ENTERTAINMENTBURO Die Lustige Schlagerfreunden, ARTIESTENBUREAU Die Lustige Schlagerfreunden, BOEKINGSKANTOOR Die Lustige Schlagerfreunden, IMPRESARIAAT Die Lustige Schlagerfreunden, MUZIEKBURO Die Lustige Schlagerfreunden, MUZIEKBUREAU Die Lustige Schlagerfreunden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Lustige Schlagerfreunden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Lustige Schlagerfreunden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Lustige Schlagerfreunden.

 

Offerte Die Lustige Schlagerfreunden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag