De Toffe Pheren

Eigenschappen De Toffe Pheren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

De Toffe Pheren boeken?

De Toffe Pheren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Toffe Pheren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Toffe Pheren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Toffe Pheren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Toffe Pheren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Toffe Pheren

Extra informatie De Toffe Pheren

Biografie De Toffe Pheren
René Wittens en Jan Ariens uit Sint Michielsgestel zijn al jaren vrienden voor het leven en vormen sinds kort het spiksplinternieuwe dol dwaze artiestenduo: “De Toffe Pheren”.

Dit duo gaat voor feest in stijl met een kleine knipoog. Geschikt voor: jong en liefst jonger, dik, dunner, dunst, kaal of behaard, oud, fout of bejaard.

Bij Toffe Pheer René Wittens loopt muziek als een rode draad door zijn leven. Al vanaf 1968 zingt hij hobbymatig bij de band Purple Haze, die in de regio bekend staat om zijn jaren-70 covers.

De jaarlijkse carnaval wordt nog ieder jaar trouw gevierd. In deze stijl heeft hij diverse liedjes geschreven en gezongen voor zijn club. Twee nummers hiervan zijn veschenen op de cd van het jaarlijks terugkerende Brabantse Knotkrakersfestival.

Toffe Pheer Jan is gewoon Jan en dé aanvulling op dit duo. Met zijn rake opmerkingen, mooie stem en groot gevoel voor humor zet hij tijdens optredens de dikke punt op de “i”. Voor Jan is de tijd aangebroken om voor eens en voor altijd het badkamerwerk achter zich te laten.

Zoals ze zelf al zeggen: “Esstetteme Toffe Pheren zijn, dat willen we weten en daarom komen wij overal waar een feestje is”. Reserveer op tijd want vol = vol.
De Toffe Pheren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Toffe Pheren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Toffe Pheren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Toffe Pheren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Toffe Pheren en de eventuele overige kosten om een optreden van De Toffe Pheren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Toffe Pheren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Toffe Pheren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Toffe Pheren checken, een gratis optie plaatsen op De Toffe Pheren en de boeking(en) van De Toffe Pheren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Toffe Pheren, BOEKINGSBUREAU De Toffe Pheren, BOEKINGSBURO De Toffe Pheren, ENTERTAINMENTBUREAU De Toffe Pheren, ENTERTAINMENTBURO De Toffe Pheren, ARTIESTENBUREAU De Toffe Pheren, BOEKINGSKANTOOR De Toffe Pheren, IMPRESARIAAT De Toffe Pheren, MUZIEKBURO De Toffe Pheren, MUZIEKBUREAU De Toffe Pheren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Toffe Pheren, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Toffe Pheren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Toffe Pheren.

 

Offerte De Toffe Pheren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag