Henkie

Eigenschappen Henkie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Henkie boeken?

Henkie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henkie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henkie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henkie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henkie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henkie

Extra informatie Henkie

Biografie Henkie
Biografie van Henkie

 

Henkie, een grote persoonlijkheid uit het zonnige en de ander dag regenachtige Elst. Henkie, een zakenman van formaat, die graag terugdenkt aan de tijden dat hij probeerde een fietsenhandel op te bouwen in het grote Texas. Maar ja, zoals te verwachten was kon de Texaner geen afstand doen van zijn paard. De reis ging verder, in Tokio kwam hij met zijn eigen fietsmerk op de markt; ‘DE HENKIETENKIE’, een oerdegelijke fiets. Maar ook dit verhaal lukte niet helemaal. Nu, terug in Elst, na een drukke werkdag, waar hij de gehele dag in een auto zit, geniet hij van zijn hobby namelijk: FIETSEN KIJKEN. Zittend op een bankje in het centrum van de stad geniet Henkie van het ratelende geluid van voorbijkomende fietsers. De loszittende steentjes in het wegdek vormen samen met de loszittende delen aan de fietsen het eenmalige geluid waar Henkie zo ontzettend van kan genieten. Bij deze hobby kan het gebeuren dat er persoonlijke contacten ontstaan. Het bleef niet alleen bij het voorbij fietsen, er ontstonden persoonlijke intensieve gesprekken.

Wie kent het niet, de praatjes over het weer en nog meer van zulke diepgaande thema’s. Een van die persoonlijke contacten is Piet, Piet is de man die de fiets van de vader van Henkie heeft gekocht, nadat hij deze bij de plaatselijke fietsenmaker te koop had aangeboden en het besluit nam om zijn oude fiets in te ruilen voor een sportieve scooter. Zo bleef het voor Henkie toch nog mogelijk om van de oude fiets te genieten. Maar ook met een oude fiets is het een keer afgelopen, steeds meer delen gingen verloren op de hobbelige weg in Elst. Zittend op zijn bankje besloot Henkie om over al deze verloren onderdelen een lied te maken. Het grootste probleem was om een passende band van hoogste kwaliteit te vinden, die ook in staat zou

zijn de enige echt fiets promotie tour te begeleiden. Dit is dus niet gelukt. Wel is het Henkie gelukt om het 3 akkoorden schema op zijn gitaar zo aan te passen dat het een genot is voor jong en oud om mee te zingen met Henkie op zijn gitaar. In plaats van een live-band is er gekozen voor een cassette band. (Ook Henkie gaat met de tijd mee)

Henkie is te boeken als soloartiest (Gitaar) met bankstel en schemerlamp, maar ook met een band (Cassetteband). Tijdens de optredens is het mogelijk om persoonlijke fietsdelen te laten signeren. Verder zijn er persoonlijke fietsdelen te koop. ( Gevonden in de buurt van het bankje in Elst).

Henkie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Henkie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henkie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henkie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henkie en de eventuele overige kosten om een optreden van Henkie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henkie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henkie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henkie checken, een gratis optie plaatsen op Henkie en de boeking(en) van Henkie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henkie, BOEKINGSBUREAU Henkie, BOEKINGSBURO Henkie, ENTERTAINMENTBUREAU Henkie, ENTERTAINMENTBURO Henkie, ARTIESTENBUREAU Henkie, BOEKINGSKANTOOR Henkie, IMPRESARIAAT Henkie, MUZIEKBURO Henkie, MUZIEKBUREAU Henkie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henkie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henkie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henkie.

 

Offerte Henkie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag