jeroen boeken

Eigenschappen Jeroen Hazes Imitator boeken

Prijs
v.a. 1.195
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jeroen Hazes Imitator boeken?

Jeroen Hazes Imitator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Hazes Imitator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jeroen Hazes Imitator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jeroen Hazes Imitator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Hazes Imitator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jeroen Hazes Imitator

Extra informatie Jeroen Hazes Imitator

Biografie Jeroen Hazes ImitatorAl sinds 2002 zingt Jeroen Visser de geweldige liedjes van zijn grote voorbeeld ……de in 2004 overleden “ Andre Hazes “
Door de vele optredens in cafe’s , zalen , feesttenten en stadions, is het nu wel duidelijk geworden dat Jeroen klaar is om aan heel Nederland zijn stem te laten horen.

Doe Uw ogen dicht en krijg kippenvel van het zo vergelijkbare stemgeluid , doe ze open en zie de gelijkenis.
Jeroen Visser is met zijn “ Hazes Tribute Show “ inmiddels al een veel geboekt artiest en staat op grote festivals — “ PaasPop – ButtonPop – MegaPiraten Festijnen 2004 t/m 2007 “ –
waar hij vaak als 1 van de beste artiesten bestempeld wordt.
Ook de televisie heeft al aandacht aan Jeroen geschonken en is al meerdere malen in programma’s van RTV Gelderland en RTV Oost verschenen.
Ook de opname tijdens het 1e Giga Piraten Festijn (2006) in het GelreDome te Arnhem is een mooi eerbetoon aan de Beste Zanger van het Nederlandse lied ooit….
Na al die jaren staat Jeroen Visser nog steeds met volle overgave de geweldige nummers van zijn grote voorbeeld Andre Hazes te vertolken .

Jeroen Hazes Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jeroen Hazes Imitator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Fotocredits: Dennis Daamen

 

Offerte Jeroen Hazes Imitator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag