Braboneger

Eigenschappen Braboneger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Braboneger boeken?

Braboneger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Braboneger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Braboneger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Braboneger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Braboneger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Braboneger

Extra informatie Braboneger

Biografie Braboneger
Braboneger is de leukste neger op internet en die verdient een eigen website. Braboneger is bekend geworden door het plaatsen van een filmpje op de website Dumpert van geenstijl. Niet een neger omdat het moet, maar een neger omdat het kan! We love Braboneger! De braboneger is inmiddels ontdekt door tienduizenden mensen op internet en zijn filmpjes op Youtube zijn evenzoveel bekeken.

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in het onvervalst plat Tilburgs weet hij de harten van Nederlanders te veroveren.

De Braboneger verdient wat ons betreft dan ook niet alleen een plek in Powned, maar ook op het internet. Vandaar deze fanpage!

Er is echter momenteel wel een kritische noot: de Braboneger stort zich op een carnavalsplaat, die echter helemaal niets met carnaval te maken heeft. We hopen dat de schade tot deze misstap beperkt blijft!

bron: Braboneger.nl
Braboneger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Braboneger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Braboneger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Braboneger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Braboneger en de eventuele overige kosten om een optreden van Braboneger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Braboneger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Braboneger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Braboneger checken, een gratis optie plaatsen op Braboneger en de boeking(en) van Braboneger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Braboneger, BOEKINGSBUREAU Braboneger, BOEKINGSBURO Braboneger, ENTERTAINMENTBUREAU Braboneger, ENTERTAINMENTBURO Braboneger, ARTIESTENBUREAU Braboneger, BOEKINGSKANTOOR Braboneger, IMPRESARIAAT Braboneger, MUZIEKBURO Braboneger, MUZIEKBUREAU Braboneger, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Braboneger, ARTIESTENBOEKINGSBURO Braboneger, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Braboneger.

 

Offerte Braboneger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag