Die Milkas

Eigenschappen Die Milkas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Milkas boeken?

Die Milkas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Milkas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Milkas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Milkas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Milkas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Milkas

Extra informatie Die Milkas

Biografie Die Milkas
Die Milka’s hebben het meezingen tot een kunst verheven. De geschiedenis van Die Milka’s begint in 2008 als men optreed tijdens het Laarbeeks Liedjesfestival. Een prijs wordt niet gewonnen maar heel Nederland neemt even later wel kennis van de zanggroep wanneer Piet Paulusma tijdens zijn weerpraatje in Lieshout Die Milka’s centraal stelt. Ook in 2009 en 2010 doen Die Milka’s mee aan het Liedjesfestival. De naam was inmiddels wel gemaakt; zo hadden Die Milka’s tijdens carnaval 2010 een overvolle agenda en stonden ze in december in de Rotterdamse AHOY! In het Friesche Herbaijum brachten Die Milka’s op 4 juli 2010, tijdens een voor Piet Paulusma georganiseerd feestje, een geheel vernieuwd en zeer uitgebreid repertoire. Een repertoire, bestaande uit gezellige Nederlans-, Duits- en Engelstalige hits, dat continue wordt aangepast om op ieder moment samen met u een feestje te kunnen bouwen. Die Milka’s zijn er klaar voor!
Die Milkas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Milkas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Milkas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Milkas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Milkas en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Milkas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Milkas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Milkas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Milkas checken, een gratis optie plaatsen op Die Milkas en de boeking(en) van Die Milkas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Milkas, BOEKINGSBUREAU Die Milkas, BOEKINGSBURO Die Milkas, ENTERTAINMENTBUREAU Die Milkas, ENTERTAINMENTBURO Die Milkas, ARTIESTENBUREAU Die Milkas, BOEKINGSKANTOOR Die Milkas, IMPRESARIAAT Die Milkas, MUZIEKBURO Die Milkas, MUZIEKBUREAU Die Milkas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Milkas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Milkas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Milkas.

 

Offerte Die Milkas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag