Ronnie van Bemmel boeken

Eigenschappen Ronnie van Bemmel boeken

Prijs
v.a. 795
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Ronnie van Bemmel boeken?

Ronnie van Bemmel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronnie van Bemmel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ronnie van Bemmel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ronnie van Bemmel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ronnie van Bemmel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ronnie van Bemmel

Extra informatie Ronnie van Bemmel

Biografie Ronnie van Bemmel

Ronnie van Bemmel’s eerste single kwam uit in het jaar 2000. Met “Uno Dos Tres” veroverde hij in dat jaar de landelijke uitgaansgelegenheden en stond hij voor het eerst in de hitlijsten.

Vele optredens volgden en in 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In dat jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, “De Weg Naar Thialf“, en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv. Hij trad op bij het TROS Muziekfeest, het Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en in de Nacht van Oranje. Daarnaast was en is Ronnie veelvuldig te bewonderen op de Nederlandse podia. Ook trad Ronnie op in Afghanistan voor de Nederlandse militairen.

Met zijn singles “Ik zoek een meisje“, “Laat het licht maar uit” en “Jamie“, stond hij in de Mega Top 100.

Weet jij wel“ en “AY, AY, AY, AY“  waren twee feestkrakers van jewelste en de singles “Delilah” en “Zou ik van iedereen een drankje moeten nemen” waren veelvuldig te beluisteren in het uitgaans circuit.

Na de singles “Voor niets” en ”Houd je vinger op de knip” komt Ronnie in november 2018 met het vrolijke “Kacheltje lam”. Een heerlijk feestnummer dat het in elke kroeg en op elk feest heel goed zal doen!

Op de bühne voelt Ronnie zich als een vis in het water. Vol overgave en met veel plezier brengt hij zijn show. Een rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden (in binnen- en buitenland) tot een groot succes weet te maken.

Ronnie van Bemmel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ronnie van Bemmel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ronnie van Bemmel en de eventuele overige kosten om een optreden van Ronnie van Bemmel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ronnie van Bemmel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ronnie van Bemmel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ronnie van Bemmel checken, een gratis optie plaatsen op Ronnie van Bemmel en de boeking(en) van Ronnie van Bemmel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Ronnie van Bemmel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag