Die Randfichten

Eigenschappen Die Randfichten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Randfichten boeken?

Die Randfichten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Randfichten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Randfichten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Randfichten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Randfichten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Randfichten

Extra informatie Die Randfichten

Biografie Die Randfichten
Damen und Herren Musiklovers; het wachten wordt beloond. Die Randfichten zijn terug, en hoe! Bekend van vele hits, waarvan de bekendse iedereen mee kan zingen; “Lebt den der alte Holzmichel noch?”

Rups, Michl en Lauti van Die Randfichten hebben van enkele jaren ‘zonder muziek’, gebruik gemaakt om een nieuw album op te nemen en komen nog sterker terug. Met een nieuwe cd en een nieuwe show vol bekende hits en nieuwe feestelijke nummers zijn ze ’zurück in die Stadt’.

Al vanaf 1992 speelt Die Randfichten met veel navolging op grote podia, met een mix van ouderwetse volksliederen in een eigen modern en feestelijk jasje. In thuisland Duitsland wonnen zij meerdere muziekprijzen en brachten zij enkele succesvolle albums uit waarvan enkele singles de nationale hitparade bereikten. In 2007 vierden zij hun 15-jarig jubileum en besloten zij een creatieve pauze in te lasten. Met als resultaat nieuw werk en nieuwe energie die tijdens uw Oktoberfeest tot een feestelijke uitbarsting zal gaan komen.
Die Randfichten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Randfichten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Randfichten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Randfichten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Randfichten en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Randfichten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Randfichten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Randfichten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Randfichten checken, een gratis optie plaatsen op Die Randfichten en de boeking(en) van Die Randfichten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Randfichten, BOEKINGSBUREAU Die Randfichten, BOEKINGSBURO Die Randfichten, ENTERTAINMENTBUREAU Die Randfichten, ENTERTAINMENTBURO Die Randfichten, ARTIESTENBUREAU Die Randfichten, BOEKINGSKANTOOR Die Randfichten, IMPRESARIAAT Die Randfichten, MUZIEKBURO Die Randfichten, MUZIEKBUREAU Die Randfichten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Randfichten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Randfichten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Randfichten.

 

Offerte Die Randfichten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag