Der Falsche Heino

Eigenschappen Der Falsche Heino boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Der Falsche Heino boeken?

Der Falsche Heino boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Der Falsche Heino.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Der Falsche Heino.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Der Falsche Heino ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Der Falsche Heino plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Der Falsche Heino

Extra informatie Der Falsche Heino

Biografie Der Falsche Heino
Blau, blau blüht der Enzain’, ‘Ein Festival der Liebe’ en ‘Du’: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek.

Der Falsche Heino weet elk publiek in een uitzinnige massa  om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid!

Ein Festival zum geniesen! 
Der Falsche Heino boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Der Falsche Heino boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Der Falsche Heino.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Der Falsche Heino, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Der Falsche Heino en de eventuele overige kosten om een optreden van Der Falsche Heino mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Der Falsche Heino.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Der Falsche Heino. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Der Falsche Heino checken, een gratis optie plaatsen op Der Falsche Heino en de boeking(en) van Der Falsche Heino voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Der Falsche Heino, BOEKINGSBUREAU Der Falsche Heino, BOEKINGSBURO Der Falsche Heino, ENTERTAINMENTBUREAU Der Falsche Heino, ENTERTAINMENTBURO Der Falsche Heino, ARTIESTENBUREAU Der Falsche Heino, BOEKINGSKANTOOR Der Falsche Heino, IMPRESARIAAT Der Falsche Heino, MUZIEKBURO Der Falsche Heino, MUZIEKBUREAU Der Falsche Heino, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Der Falsche Heino, ARTIESTENBOEKINGSBURO Der Falsche Heino, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Der Falsche Heino.

 

Offerte Der Falsche Heino aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag