John de Bever

Eigenschappen John de Bever boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

John de Bever boeken?

John de Bever boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van John de Bever.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van John de Bever.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van John de Bever ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van John de Bever plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van John de Bever

Extra informatie John de Bever

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van Johnny  ‘Als ik later eens trouw’ is een regelrechte hit geworden. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er destijds verkocht (tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren). John’s naam was gevestigd!

Op 16 jarige leeftijd koos hij voor een voetbalcarrière. In 1997 is hij uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België en speelt bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Met hits als ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, ‘Daar sta je dan’, ‘Oh jij ja jij’, ‘Nooit meer alleen’, ‘Net als vroeger’, ‘Dans tot de morgen’, Una Fiesta Del Amor en ‘Kom in m”n armen’, bereikt John met zijn gevoelige en unieke stemgeluid een groot publiek en breidt zijn grote schare fans zich in een snel tempo uit.

In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever en Anny Schilder zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht en een tijd van gezamenlijke optredens en muzikale avonturen breekt aan.

Jaarlijks presenteert John op 1 januari een nieuw product tijdens de ‘John de Bever NieuwjaarsParty’.

In januari 2008 (na de release van het duet ‘Vrouw van mijn Dromen’ met Frank Verkooijen) presenteert John vierde album ‘Kom eens dicht bij mij’ en de DVD ‘John de Bever in Parijs’.  De eerste ‘John de Bever V.I.P Dinnershow’ op maandag 26 mei is volledig uitverkocht.

De Oranje single ‘Voor Oranje’ is speciaal voor het EK 2008 opgenomen. Mede door het verzoek van Hans Kraay Jr. is er veel media-aandacht geweest. De vervolg single ‘Una fiesta del amor’  behaalde de 24ste in de Single Top 100.

Na de release van de maxi-single ‘Niemand zal het ware weten’ behaald het album ‘Geef je over aan de Liefde’ de 44ste plaats in de Dutch Album Top 100.

Na de single ‘Mensen Kijken en Wijzen’, de duetsingle ‘In deze Liefdesnacht’ (samen met Liesbeth) en de single ‘Ben jij Alleen?’ wordt in de zomer van 2010 ‘Een vrolijk Liedje (Viva La Vida)’ uitgebracht. De single behaald de 39ste plaats in de Dutch Single Top 100.

De CD/DVD ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ (2010) wordt opgevolgd door de duo-single ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’ – ‘Kleine Leugenaar’. John de Bever scoort een unieke hitprestatie (enkel The Beatles gingen hem voor)! John de Bever stond met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

De single ‘Je bent de Knapste, de Mooiste en Zo Spontaan’ stijgt twee weken na release, 29 plaatsen in de Single Top 100 en staat evenals de voorgaande singles ook genoteerd in de Sterren.nl Top 20 (uitgezonden op Ned.1 TV) en in de Radio NL TV Oranje Top 30. Ook de formule ‘John de Bever Friends’ in ‘De Vrachtkar’ in Reusel is een succes! Driemaal per jaar gaan honderden fans uit hun dak!

Op 5 november 2011 vindt de tweede editie van de ‘John de Bever V.I.P DinnerShow Live’ in de ‘Collse Hoeve’ te Nuenen plaats.

Vanaf september 2011 is hij ambassadeur van Stichting Solink. Met de release van ‘Als een Hemel zonder SterrenLicht’ wordt het startschot voor een langdurige samenwerking gegeven.

In augustus 2017 scoort John de Bever een grote hit met zijn muzikale ode aan het EK Voetbalvrouwen-team. Speciaal voor ‘onze’ voetbalvrouwen bracht hij opnieuw de single ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ uit; een nationale hit!

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid waarmee hij menigeen raakt. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

John de Bever is al jarenlang een rasartiest!

John de Bever boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van John de Bever.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van John de Bever, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van John de Bever.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van John de Bever checken, een gratis optie plaatsen op John de Bever en de boeking(en) van John de Bever voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte John de Bever aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag