Tim Schalkx

Eigenschappen Tim Schalkx boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Tim Schalkx boeken?

Tim Schalkx boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim Schalkx.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Tim Schalkx.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Tim Schalkx ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim Schalkx plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Tim Schalkx

Extra informatie Tim Schalkx

Biografie Tim Schalkx

Tim Schalkx is een en leuke, vlotte, spontane jongen die garant staat voor 110% feest! Als 16 jarige jongen had Tim tijdens een stapavond onverwachts zijn eerste optreden in een gezellig Café in Boxtel. Het Nederlandstalige lied bleek Tim in zijn bloed te zitten en na de vele lovende reacties op dit optreden besloot Tim een eigen cover CD op te nemen. Toen ook deze goed aansloeg is Tim de studio in te gaan om zijn eerste eigen nummer op te nemen. Hierop volgde een uitverkochte cd presentatie van zijn single 1,2, hoppakee en het begin van zijn carrière was ontstaan.

Inmiddels is hij ruim 10 jaar ervaring rijker en heeft hij op vele podia gestaan zoals de Skihut in Rotterdam, de Skihut Tilburg en het levenslied. Tim heeft tal van televisieoptredens gehad, onder meer bij de Tros muziekfeesten, 3 Uurkes vurraf, Hart voor muziek en de huldiging van darter Michael van Gerwen. Ook internationaal werkt hij goed aan de weg met optredens in de Moskito Bar in Westendorf (Oostenrijk), het Gardameer in Italië en het Heineken Café in Gran Canaria.

Met zijn feesthits als Bubbelbad, Leve de Après Ski en Zomerhitte bereikte hij enkele weken de hitlijsten en kregen zijn clips veel hits op YouTube. Zijn meest recente nummer tussen kroegen en kerken slaat ook weer erg goed aan. En de verwachtingen zijn weer erg hoog.

Kortom Tim is uitgegroeid tot een van dé après-ski en feestartiesten van dit moment en is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige lied! Met zowel zijn eigen hits als bekende covers zorgt hij ervoor dat in zowel kroegen als op evenementen ieder feest een groot succes wordt!

Tim Schalkx boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Tim Schalkx.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Tim Schalkx, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Tim Schalkx.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Tim Schalkx aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag