Cor Wolters

Eigenschappen Cor Wolters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Cor Wolters boeken?

Cor Wolters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cor Wolters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cor Wolters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cor Wolters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cor Wolters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cor Wolters

Extra informatie Cor Wolters

Biografie Cor Wolters
Cor Wolters werd geboren in Emmen op 16 februari 1971. Hij groeide op met muziek, want zijn vader Harm speelde mondharmonica en accordeon.

Bij Pa en Ma thuis hoorde hij voornamelijk Nederlands talige volksmuziek en hier werd dus de basis gelegd voor zijn huidige muziekstijl.

Na zijn middelbare schooltijd hield Cor zich voornamelijk bezig met sport. En dan in het bijzonder met voetbal. Door een paar blessures verruilde Cor zijn voetbalspelletje voor zijn tweede passie: muziek.

Hij nam gitaarles, maar ook de accordeon kon hij niet laten staan. Ook begon hij toen serieus te zingen. Hij vond een leraar voor zangles en zijn stem groeide al snel uit tot het niveau van een beroepszanger.

Ook moeder Letta was erg muzikaal en met zijn oudere zus Truida zong hij thuis menig duet. Zijn ontwikkeling in de muziek begon al snel zijn vruchten af te werpen.

Cor wordt steeds vaker gevraagd om te zingen. Ook bij radiostations is Cor allang geen onbekende meer. Hij was al bliksemschijf bij radio Continu en met zijn liedje ‘Wanneer, Wanneer’, van zijn gelijknamige CD, stond hij twee weken nummer 1 in de regionale top 20.

Hij vindt het belangrijk het publiek op te zoeken en is pas tevreden als men van zijn muziek geniet.

Cor Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Cor Wolters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cor Wolters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cor Wolters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cor Wolters en de eventuele overige kosten om een optreden van Cor Wolters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cor Wolters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cor Wolters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cor Wolters checken, een gratis optie plaatsen op Cor Wolters en de boeking(en) van Cor Wolters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cor Wolters, BOEKINGSBUREAU Cor Wolters, BOEKINGSBURO Cor Wolters, ENTERTAINMENTBUREAU Cor Wolters, ENTERTAINMENTBURO Cor Wolters, ARTIESTENBUREAU Cor Wolters, BOEKINGSKANTOOR Cor Wolters, IMPRESARIAAT Cor Wolters, MUZIEKBURO Cor Wolters, MUZIEKBUREAU Cor Wolters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cor Wolters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cor Wolters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cor Wolters.

 

Offerte Cor Wolters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag