Job Bovelander

Eigenschappen Job Bovelander boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Job Bovelander boeken?

Job Bovelander boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Job Bovelander.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Job Bovelander.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Job Bovelander ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Job Bovelander plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Job Bovelander

Extra informatie Job Bovelander

Biografie Job Bovelander
Job was al op 10 jarige leeftijd druk bezig met muziek. Halverwege de middelbare school verwisselt hij van school en rondt hij in 2008 de Havo voor Muziek en Dans af. Zijn vervolgopleiding volgt hij in Rotterdam. Job is ook regelmatig te vinden in tv series en in films. Zo heeft hij onder anderen in ‘Onderweg naar morgen’ gezeten en in de familiefilm ‘Kruimeltje’. Verder was Job te zien in musicals zoals ‘Op hoop van zegen’, ‘Volendam de musical’ en ‘De Jantjes’. Hij heeft sinds 2011 een platencontract bij Cloud9music en bracht in juni 2012 de single ‘Sinds die ene nacht’ uit, die Paradeplaat werd bij Sterren.nl.

Job is te boeken als tape-act, met zijn swingband of samen met de Heeren van Aemstel band
Job Bovelander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Job Bovelander boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Job Bovelander.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Job Bovelander, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Job Bovelander en de eventuele overige kosten om een optreden van Job Bovelander mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Job Bovelander.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Job Bovelander. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Job Bovelander checken, een gratis optie plaatsen op Job Bovelander en de boeking(en) van Job Bovelander voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Job Bovelander, BOEKINGSBUREAU Job Bovelander, BOEKINGSBURO Job Bovelander, ENTERTAINMENTBUREAU Job Bovelander, ENTERTAINMENTBURO Job Bovelander, ARTIESTENBUREAU Job Bovelander, BOEKINGSKANTOOR Job Bovelander, IMPRESARIAAT Job Bovelander, MUZIEKBURO Job Bovelander, MUZIEKBUREAU Job Bovelander, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Job Bovelander, ARTIESTENBOEKINGSBURO Job Bovelander, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Job Bovelander.

 

Offerte Job Bovelander aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag