Denny Braaf

Eigenschappen Denny Braaf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Denny Braaf boeken?

Denny Braaf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Denny Braaf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Denny Braaf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Denny Braaf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Denny Braaf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Denny Braaf

Extra informatie Denny Braaf

Biografie Denny Braaf
Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen een hardwerkende Surinaamse vader en een zorgzame Nederlandse moeder; de exponenten van een kleurrijke mix.

‘Ontdekt’ wordt Denny op de middelbare school in Lelystad – hij is dan een jaar of vijftien – nadat hij met vrienden een Boys Band heeft opgericht. Ook anderen onderkennen zijn zangkwaliteiten. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Tijdens talentenjachten zijn er steevast enthousiaste reacties en klinkende superlatieven. Naar verwachting lijkt nu de weg naar succes, door het in zee gaan met toptekstschrijvers en een professioneel management team.

Op Denny’s palmares staan gastoptredens bij Timeless, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, André Hazes en Sugar Lee Hooper. Deze artiesten roemen zijn kwaliteiten.

Bij Call TV was hij live te bewonderen. In de Amsterdamse Rembrandtpleinbuurt was hij bovendien lange tijd huisartiest in het bekende café ’t Pandje.

Het repertoire van Denny is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van o.a. Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones aangevuld met speciaal voor hem geschreven nummers. ‘Ga niet weg bij mij’, zijn debuut cd, is opgenomen met live muzikanten.

Denny heeft nu een eigen installatiebedrijfje in centrale verwarmingen en koelingen. Na een huwelijk van 19 jaar is hij sinds kort gescheiden. Zijn dochters Noa en Luna wonen bij zijn ex Nicole, maar hij brengt veel tijd met ze door. Ze zijn al 25 of 30 keer in Disneyland Parijs geweest en zijn dochters zijn beretrots op hem.

Op zijn vijftiende was Denny al zanger in een schoolbandje, sindsdien is hij tot aan zijn scheiding nooit meer gestopt met zingen. Tweeënhalf jaar geleden dacht hij dat het stoppen met zijn zangcarrière de redding zou zijn van het huwelijk: hij haalde zijn website offline, stopte zijn fanclub… Dit mocht niet baten. Nicole ging toch bij hem weg.

Denny’s zangcarrière heeft dus een paar jaar stil gestaan, maar hij is nu vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij droomt er eindelijk weer van om fulltime op te treden. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen.
Denny Braaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Denny Braaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Denny Braaf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Denny Braaf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Denny Braaf en de eventuele overige kosten om een optreden van Denny Braaf mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Denny Braaf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Denny Braaf. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Denny Braaf checken, een gratis optie plaatsen op Denny Braaf en de boeking(en) van Denny Braaf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Denny Braaf, BOEKINGSBUREAU Denny Braaf, BOEKINGSBURO Denny Braaf, ENTERTAINMENTBUREAU Denny Braaf, ENTERTAINMENTBURO Denny Braaf, ARTIESTENBUREAU Denny Braaf, BOEKINGSKANTOOR Denny Braaf, IMPRESARIAAT Denny Braaf, MUZIEKBURO Denny Braaf, MUZIEKBUREAU Denny Braaf, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Denny Braaf, ARTIESTENBOEKINGSBURO Denny Braaf, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Denny Braaf.

 

Offerte Denny Braaf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag