Ed Nieman

Eigenschappen Ed Nieman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ed Nieman boeken?

Ed Nieman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ed Nieman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ed Nieman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ed Nieman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ed Nieman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ed Nieman

Extra informatie Ed Nieman

Biografie Ed Nieman
De grootste hit van Ed Nieman is “Leve de lol“. Het nummer dat hij samen met Gaston Starreveld opnam onder de naam “Die knapen” wordt vandaag de dag nog door vele artiesten in het land gezongen. Ten onrechte wordt het nummer toegeschreven aan Peter Beense. De stem op deze nationale feest-klassieker is echt van Ed Nieman. Na “Leve de lol” volgden succesvolle singels als “Maria Maria“, “Want de accordeon” en “Jij bent mijn señorita“.

Een tweede echt grote hit had Ed met het nummer “Meid van de straat“. Het nummer stond wekenlang genoteerd in de hitparade en was (en is nog steeds) in alle kroegen en tenten te beluisteren.

Ed Nieman is een geboren entertainer die over een gezonde dosis humor beschikt. Daarom zorgt Ed Nieman ervoor dat na zijn optreden iedereen lachend achterblijft. Hij weet grote zalen en kleine kroegjes moeiteloos te bespelen en zorgt voor één groot feest.

Met zijn fantastische stemgeluid zorgt Ed Nieman voor een top optreden!
Ed Nieman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ed Nieman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ed Nieman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ed Nieman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ed Nieman en de eventuele overige kosten om een optreden van Ed Nieman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ed Nieman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ed Nieman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ed Nieman checken, een gratis optie plaatsen op Ed Nieman en de boeking(en) van Ed Nieman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ed Nieman, BOEKINGSBUREAU Ed Nieman, BOEKINGSBURO Ed Nieman, ENTERTAINMENTBUREAU Ed Nieman, ENTERTAINMENTBURO Ed Nieman, ARTIESTENBUREAU Ed Nieman, BOEKINGSKANTOOR Ed Nieman, IMPRESARIAAT Ed Nieman, MUZIEKBURO Ed Nieman, MUZIEKBUREAU Ed Nieman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ed Nieman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ed Nieman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ed Nieman.

 

Offerte Ed Nieman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag