Hein Simons

Eigenschappen Hein Simons boeken

Prijs
v.a. 5.275
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Hein Simons boeken?

Hein Simons boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hein Simons.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hein Simons.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hein Simons ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hein Simons plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hein Simons

Extra informatie Hein Simons

Biografie Hein Simons
Het is 1965, in het Limburgse Schaesberg wint de 11 jarige Heintje Simons ( 2 augustus 1955) een talentenjacht door op onnavolgbare wijze ‘Mama’, van Robertino Loreti,’ te zingen. De rest is geschiedenis. Producer, Addy Kleyngeld van CNR wordt getipt dat er in Bleyerheide, Kerkrade een jongen rondloopt met een stem als van een Nachtegaal. Kleyngeld reist af naar Limburg, waar de ouders van Heintje de uitbaters zijn van café De Hanni bar, genoemd naar moeder, Johanna Simons.

Mama

Bij CNR krijgt hij via Addy Kleyngeld een platencontract aangeboden .

In oktober 1967 is zijn eerste hit een feit. Het lied ‘Mama’ schopt het tot een nr. 9 positie in de Veronica top 40.

En niet alleen in Nederland, weldra prijkt de Nederlandse versie van ‘Mama’, ook op de Duitse hitparade. Een 90 seconden durend optreden in het populaire Duitse programma ‘Der Goldene Schuss’, zal hem met de inderhaast gemaakte, Duitstalige versie van ‘Mama’, naar de naar de hoogste regionen van de Duitse hitparade voeren. En daar blijft het niet bij ‘Ich bau dir ein Schloss’, en Heitschi Bumbeitschi’, brengen hem tweemaal naar de nr.1 positie in de Nederlandse top 40. ‘Oma’tje lief’, Ik Hou van Holland’, ‘Jij bent de allerbeste’, zijn mega hits. En dat is nog niet alles, zes maal zal Heintje de hoofdrol spelen in een Duitstalige film(alle filmposters zijn afgebeeld in het 16 pag. tellende boekje van deze Cd) en zijn stuk voor stuk kaskrakers. ‘Zwei kleine Sterne’, Ich Sing ein lied für dich’, bezetten maandenlang de hoogste posities in de hitparades van Europa.

In januari 1970 op de Midem, de muziekbeurs in Cannes, Frankrijk, zal hij worden onderscheiden met een platina award, voor de verkoop van meer 2 miljoen geluidsdragers in Europa, daarmee The Beatles en The Rolling Stones, ver achter zich latend.

Door Radio Luxembourg zal hij worden onderscheiden met twee gouden Leeuwen en div. lauwerkransen. In Nederland zal Heintje, in maart 1970 in het programma ‘Grand

Amerika

De oversteek wordt gemaakt naar Amerika en ook hier zal hij met twee albums die worden gemaakt voor MGM Records met de abums, ‘MAMA’, en ‘BEST OF ALL, in de Amerikaanse billboard charts top 100 voorkomen. Op uitnodiging van MGM zal Heintje in september 1970 voor de eerste keer optreden in Amerika om vervolgens in november nog eens vier maal een optreden te verzogen in de Coast to Coast Tv show.

Wereldwijd zal ‘de nachtegaal van Bleyerheide’, meer dan 40 miljoen platen verkopen. 40 gouden en 10 platina onderscheiding zullen er aan hem uitgereikt worden Gala du Disc’, gepresenteerd door Mies Bouwman en Willem Duys, uit handen van Maurice Chevalier een Edison uitgereikt krijgen.

In 1973 verschijnt het album “Ik Denk Aan Jou ‘ naar later zal blijken, zijn voorlopig laatst in het Nederlands gezongen album. De carrière van Hein Simons zal zich in de volgende veertig jaar vooral afspelen in de Duitstalige landen en China waar hij tot op de dag van vandaag razend populair is.   Nu ruim 41 jaar later staat Hein Simons weer volop in de belangstelling en in de Nederlandse hitlijsten met het album ‘THUIS’

Een voorproefje van de single was reeds te horen en te zien in DWDD bij Matthijs van Nieuwkerk en het programme EEN VANDAAG.

De song ‘Gestolen Uren’ is de eerste single van het album ‘Thuis’.
Hein Simons boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hein Simons boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hein Simons.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hein Simons, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hein Simons en de eventuele overige kosten om een optreden van Hein Simons mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hein Simons.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hein Simons. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hein Simons checken, een gratis optie plaatsen op Hein Simons en de boeking(en) van Hein Simons voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hein Simons, BOEKINGSBUREAU Hein Simons, BOEKINGSBURO Hein Simons, ENTERTAINMENTBUREAU Hein Simons, ENTERTAINMENTBURO Hein Simons, ARTIESTENBUREAU Hein Simons, BOEKINGSKANTOOR Hein Simons, IMPRESARIAAT Hein Simons, MUZIEKBURO Hein Simons, MUZIEKBUREAU Hein Simons, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hein Simons, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hein Simons, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hein Simons.

 

Offerte Hein Simons aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag