Dutch Joe Cocker

Eigenschappen Dutch Joe Cocker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Dutch Joe Cocker boeken?

Dutch Joe Cocker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dutch Joe Cocker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dutch Joe Cocker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dutch Joe Cocker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dutch Joe Cocker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dutch Joe Cocker

Extra informatie Dutch Joe Cocker

Biografie Dutch Joe Cocker
The Dutch Joe Cocker – Cees Geluk, de Nederlandse Joe Cocker, raakt na het zien van Joe Cocker in Woodstock (The Movie, 1969) in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgt hij zijn carrière nauwlettend en al gauw creëert hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker act. Eerst nog geheel playback, maar al snel live. De Nederlandse Joe Cocker verrast zijn publiek met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn idool. Bovendien is Cees ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die Cees regelmatig bezoekt, vaak in verwarring brengt. Met zijn succesvolle act is hij een graag geziene gast tijdens vele uiteenlopende evenementen, maar ook in vele theaters, zalen en kroegen.

Als Cees het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis met hun favoriet en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger. Deze act is tevens uit te breiden met danseressen van het Holland Show Ballet.

Dutch Joe Cocker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dutch Joe Cocker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dutch Joe Cocker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dutch Joe Cocker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dutch Joe Cocker en de eventuele overige kosten om een optreden van Dutch Joe Cocker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dutch Joe Cocker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dutch Joe Cocker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dutch Joe Cocker checken, een gratis optie plaatsen op Dutch Joe Cocker en de boeking(en) van Dutch Joe Cocker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dutch Joe Cocker, BOEKINGSBUREAU Dutch Joe Cocker, BOEKINGSBURO Dutch Joe Cocker, ENTERTAINMENTBUREAU Dutch Joe Cocker, ENTERTAINMENTBURO Dutch Joe Cocker, ARTIESTENBUREAU Dutch Joe Cocker, BOEKINGSKANTOOR Dutch Joe Cocker, IMPRESARIAAT Dutch Joe Cocker, MUZIEKBURO Dutch Joe Cocker, MUZIEKBUREAU Dutch Joe Cocker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dutch Joe Cocker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dutch Joe Cocker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dutch Joe Cocker.

 

Offerte Dutch Joe Cocker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag