Eddy Walsh

Eigenschappen Eddy Walsh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Eddy Walsh boeken?

Eddy Walsh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eddy Walsh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eddy Walsh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eddy Walsh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eddy Walsh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eddy Walsh

Extra informatie Eddy Walsh

Biografie Eddy Walsh
Eddy Walsh, één van de vaste zangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Zingt veel Nederlandstalige covers, maar ook Engelse hits, Rock ’n Roll en andere muzieksoorten zijn geen probleem. Deze top entertainer zet binnen een mum van tijd de hele hut op z`n kop. Hij heeft de kroegenhit : ‘Naar m`n zin’ uitgebracht en met de single ‘Zijn het je ogen’ had hij een top 100 notering. Nu is de single ‘op m`n perzisch tapijt’ uit. Weer een echte zomer knaller en ook een top 100 notering voor deze vrolijke plaat.

Hoofdschuddend staan de doktoren aan het bed van Eddy Walsh. Met een snelheid van 165 kilometer per uur is de bijna tienjarige jongen na schooltijd bij het oversteken van de straat door een automobilist geschept. ,,Er is geen enkele hoop op herstel of overleven,” krijgen zijn ouders te horen. Na vijf dagen in coma te hebben gelegen en door veel schroef- en naaiwerk weer in elkaar te zijn gezet, gebeurt een wonder. Hij herstelt en sindsdien is elke dag voor de nu 36-jarige zanger Eddy Walsh als het ware ’gevonden’.

Als de Zaankanter 14 jaar is, laat presentator Jacques d’Ancona bij een karaoke Firatoshow in Amsterdam waaraan Eddy deelneemt, weten veel in zijn showbizz-verrichtingen te zien. Het advies is vooral in het vak door te gaan.

Na zijn schoolperiode begint Eddy Walsh als zogenaamde varensgezel, oftewel krullenjongen, bij een houtbedrijf. Tijdens het opruimen van vette smeerolie van de machines en rotzooi die anderen achterlaten, traint hij ondertussen de stembanden, tot groot plezier van zijn collega’s. Bij elke gelegenheid springt hij op tafels en stoelen. Iedereen in zijn naaste omgeving weet dat in Eddy een aankomend bekende Nederlandse artiest huist. Het moet er alleen nog even uitkomen.

Met veel ambitie werkt hij zich op bij het houtbedrijf en wordt baliemedewerker, annex verkoper.

Kruiwagens

Hoewel de artiest de laatste acht jaar met eigen geluid door het land trekt en veelvuldig optreedt, moet hij bij het kiezen van een professionele loopbaan nog even in de wachtkamer. Als geen ander weet de zanger-entertainer in hart en nieren inmiddels dat zonder de nodige kruiwagens een carrière als beroepsartiest lang op zich laat wachten. Bij het bezoeken van een klant, voor het opmeten van een houten vloer, blijkt de man een internationaal gerenommeerde talentscout te zijn. Deze hoort hem meezingen met de radio, is laaiend enthousiast en brengt Eddy Walsh in contact met grammofoonplatenmaatschappij Arcade. De firma aarzelt niet en biedt hem een langdurig platencontract aan. Dit resulteert begin februari 2001 in zijn eerste single-cd Naar mijn zin, mede tot stand gekomen door de Utrechtse producer, componist en tekstdichter Pascal de Vormer.

Niets lijkt het succes van de allrounder nog in de weg te staan. Bijna tegelijk maakt ook de vader van René Froger, Bolle Jan, kennis met het frappante stemgeluid en presentatiekwaliteiten van Eddy. Omdat de joviale Amsterdammer altijd een goede neus heeft voor talent leidt dit tot een vaste overeenkomst bij het befaamde café Bolle Jan aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. De nu inmiddels 36 jarige zanger zingt 8 dagen in de maand bij het bekende en gezellige feest café. Dat doet hij nu alweer 7 jaar en met veel overgave; “Het is altijd weer fijn om zo`n café heen en weer te zien gaan en de mensen te kunnen laten genieten van iets wat ik gewoon zomaar gekregen heb”. Ik ben blij en gelukkig als ik mijn ding kan doen en de mensen een fijne avond kan bezorgen waar ze nog lang over praten. Ik voel me helemaal op mijn plek in café Bolle Jan tussen de gezellige Amsterdamse vrolijkheid en het is nog altijd een feest om daar te zingen. Aldus de zanger zelf.

Eddy Walsh boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eddy Walsh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eddy Walsh.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eddy Walsh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eddy Walsh en de eventuele overige kosten om een optreden van Eddy Walsh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eddy Walsh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eddy Walsh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eddy Walsh checken, een gratis optie plaatsen op Eddy Walsh en de boeking(en) van Eddy Walsh voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eddy Walsh, BOEKINGSBUREAU Eddy Walsh, BOEKINGSBURO Eddy Walsh, ENTERTAINMENTBUREAU Eddy Walsh, ENTERTAINMENTBURO Eddy Walsh, ARTIESTENBUREAU Eddy Walsh, BOEKINGSKANTOOR Eddy Walsh, IMPRESARIAAT Eddy Walsh, MUZIEKBURO Eddy Walsh, MUZIEKBUREAU Eddy Walsh, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eddy Walsh, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eddy Walsh, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eddy Walsh.

 

Offerte Eddy Walsh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag