Stef Ekkel boeken

Eigenschappen Stef Ekkel boeken

Prijs
v.a. 2.795
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Stef Ekkel boeken?

Stef Ekkel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stef Ekkel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stef Ekkel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stef Ekkel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stef Ekkel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Stef Ekkel

Extra informatie Stef Ekkel

Stef Ekkel deze geweldige zanger had in zijn inmiddels 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op een terrasje”, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot”. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Optredens voor vele tv-programma’s waaronder “Muziek op het plein” van de TROS en optredens tijdens de megapiratenfestivals en de Nacht van Oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse singles zoals “Shanghai”, “Kufstein” en “Laat de glazen nu maar klinken” alsmede twee dvd’s.

In 2009 komt het nieuwe cd-album van Stef uit: “Lekker Gezellig”. Van dit album komen twee hits: “Sierra Madre” en “Ik schrijf je naam”.

Voor de single “De woonboot” ontvangt Stef Ekkel op 5 november 2009 een gouden plaat!

In het najaar van 2009 verschijnt een single met daarop een duet met Johnny Hoes: “De smokkelaar”. De godfather van het Nederlandse lied benoemt Stef in een interview met de Telegraaf tot zijn opvolger.

De eerste single van 2010 verschijnt begin juni. “Hopeloos” klinkt weer fantastisch en Stef Ekkel laat hiermee zien dat hij een blijver is!

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke stemgeluid en geweldige liedjes een echte belevenis en overal waar hij opgetreden heeft wordt hij teruggevraagd.

Stef Ekkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stef Ekkel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stef Ekkel en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stef Ekkel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stef Ekkel checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Stef Ekkel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag