Gio

Eigenschappen Gio boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Gio boeken?

Gio boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gio.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gio.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gio plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gio

Extra informatie Gio

Biografie Gio
Gio (Giovanni Jap-Ngie) was al een entertainer toen hij nog maar net kon lopen. Gio groeide op temidden van musici, zoals zijn oom die danste en rapte, zijn vader die zong en zijn opa die in een band zat. Al vanaf jonge leeftijd wist Gio dat niets liever wilde dan op het podium staan. Op zijn zesde zat Gio al in een dansgroep met zijn neefjes, waarmee werd opgetreden in clubs en discotheken. Daarbij heeft Gio aan diverse talentenjachten deelgenomen en gewonnen.

De jonge Gio leerde zich al snel aan om zelf teksten te schrijven, melodieën te componeren en muziek te produceren. Hij begon op zijn achtste eigen liedjes te schrijven en was regelmatig in de studio te vinden. Ook toen al was hij een allround performer die de danspasjes van zijn idool Michael Jackson minutieus kopieerde en zich zo ook als danser steeds verder ontwikkelde. Naast Jackson staan ook Dru Hill en Jodeci hoog genoteerd in zijn idolenlijstje. Hij is pas twaalf wanneer hij voor zichzelf een complete show uit de grond stampt, met zijn eigen liedjes en een volledige choreografie.

In 2003 tekent Gio bij het managementbureau Talented-Unlimited en komt zijn carrière in een stroomversnelling. Hij staat op grotere podia, zoals dat van Kunstbende, De Megafestatie en diverse televisieprogramma’s en krijgt een rol in de film ‘Feestje!’, waarin hij zijn zangtalent ten gehore brengt en zich daarmee ook introduceert bij het bioscooppubliek.

Voor zijn debuutalbum tekent Gio een contract met platenmaatschappij Universal en vliegt hij naar Zweden om nummers op te nemen, onder productionele leiding van Jones / Jones van het La Carr team uit Stockholm. Daar neemt hij onder meer zijn eerste single ‘Magic’ op, die door clipkanaal TMF direct in de playlist wordt opgenomen als TMF Xclusive. Zijn eerste single is volgens Gio een goed voorproefje van wat van hem te verwachten valt: een mix van muzikale stijlen die het RB-genre ontstijgt. “Gio wil niet vergeleken worden met Usher ofzo, ik heb mijn eigen Gio-stijl: sexy, “ruff’ en gevarieerd. Het is niet alleen RB, maar ook pop, reggae, dancehall, noem maar op. Met het nummer ‘X-girl’, dat als voorproefje op mijn album is uitgekomen, heb ik wel een liedje gemaakt om te pompen in de club, voor de liefhebber van pure RB. Maar Gio zal nooit in één stijl blijven hangen. Ik ben altijd hard aan het werk om mezelf als muzikant en entertainer te overtreffen.

Gio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gio boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gio.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gio, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gio en de eventuele overige kosten om een optreden van Gio mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gio.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gio. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gio checken, een gratis optie plaatsen op Gio en de boeking(en) van Gio voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gio, BOEKINGSBUREAU Gio, BOEKINGSBURO Gio, ENTERTAINMENTBUREAU Gio, ENTERTAINMENTBURO Gio, ARTIESTENBUREAU Gio, BOEKINGSKANTOOR Gio, IMPRESARIAAT Gio, MUZIEKBURO Gio, MUZIEKBUREAU Gio, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gio, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gio, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gio.

 

Offerte Gio aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag