Stanley Burleson

Eigenschappen Stanley Burleson boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Stanley Burleson boeken?

Stanley Burleson boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stanley Burleson.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stanley Burleson.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stanley Burleson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stanley Burleson plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Stanley Burleson

Extra informatie Stanley Burleson

Biografie Stanley Burleson
In 20 jaar tijd bouwde hij een imposante carrière op met (hoofd)rollen in vele hit musicals als Les Miserables, Miss Saigon, Joe, Chicago, Elisabeth, Fosse, 3 Musketiers, Beauty The Beast en Evita.

 

Ook tekende hij voor choreografie en showconcept van Musicals in Ahoy en stond in theaterproducties met Simone Kleinsma en Karin Bloemen.

 

Stanley Burleson is een showman pur sang! Met zijn geweldige podium performance, zijn warme stem en zijn enorme danskwaliteiten weet hij zijn publiek feilloos te bespelen. Zijn vertolking van “Mr. Bojangles” uit Fosse is inmiddels legendarisch.

 

Nu ook te boeken voor evenementen

Speciaal voor evenementen heeft Stanley een swingend programma samengesteld met bekende toppers uit de musical-, film- en discoscene. Hij wordt daarin bijgestaan door 2 danseressen.
Stanley Burleson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stanley Burleson boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Stanley Burleson.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stanley Burleson, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stanley Burleson en de eventuele overige kosten om een optreden van Stanley Burleson mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stanley Burleson.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stanley Burleson. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stanley Burleson checken, een gratis optie plaatsen op Stanley Burleson en de boeking(en) van Stanley Burleson voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Stanley Burleson, BOEKINGSBUREAU Stanley Burleson, BOEKINGSBURO Stanley Burleson, ENTERTAINMENTBUREAU Stanley Burleson, ENTERTAINMENTBURO Stanley Burleson, ARTIESTENBUREAU Stanley Burleson, BOEKINGSKANTOOR Stanley Burleson, IMPRESARIAAT Stanley Burleson, MUZIEKBURO Stanley Burleson, MUZIEKBUREAU Stanley Burleson, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Stanley Burleson, ARTIESTENBOEKINGSBURO Stanley Burleson, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Stanley Burleson.

 

Offerte Stanley Burleson aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag