Erik Mesie

Eigenschappen Erik Mesie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Erik Mesie boeken?

Erik Mesie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Mesie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Mesie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Mesie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Mesie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Erik Mesie

Extra informatie Erik Mesie

Biografie Erik Mesie
Erik Mesie; ooit zanger van Toontje Lager, daarna succesvol op de solotour. Nu bevaart hij met zijn gloednieuwe band de wateren van de Nederlandstalige popscene. Deze ‘matrozen’ zijn dan ook reeds gevestigde namen, die hun sporen binnen de popmuziek ruimschoots hebben verdiend.

Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band ‘Toontje Lager’. Zo verschenen in 1982 de singles ‘Net als in de film’ en ‘Ben jij ook zo bang’, die beiden grote hits werden. In 1983 werd ‘Zoveel te doen’ uitgebracht, dan binnen een week in de hitparades belandde. Wat volgde, was een periode vol televisieoptredens en live shows. Het succes werd herhaald met ‘Stiekem gedanst’ en het gelijknamige album. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder ‘Thriller’ van Michael Jackson.

Na deze uiterst succesvolle periode met Toontje Lager, besloot Erik Mesie solo verder te gaan. Hier vloeiden onder andere de hitsingles ‘Zonder jou’ en ‘Zonneschijn’ uit voort.

Sinds enige tijd staat zijn gloednieuwe band in de startblokken om opnieuw succes te boeken. De band bestaat dan ook uit een aantal gerenommeerde muzikanten uit de Nederlandse muziekscène. Ook waren zij onlangs te bewonderen in ‘De Heeren van Aemstel Live’. Dit optreden bleek een groot succes, getuige de vele enthousiaste reacties die de groep hierna heeft ontvangen.

De live-optredens zorgen voor een waar feest; de band speelt vol vuur en passie de bekende hits en aantal nummers uit het repertoire. Het publiek bepaalt mee welke koers er wordt gevaren. Geen twijfel mogelijk: iedereen zal overstag gaan bij het horen en zien van Erik Mesie Band.

Erik Mesie is nu ook te boeken als solo act!

Erik Mesie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Erik Mesie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Mesie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Mesie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Mesie en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Mesie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Mesie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Mesie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Mesie checken, een gratis optie plaatsen op Erik Mesie en de boeking(en) van Erik Mesie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Mesie, BOEKINGSBUREAU Erik Mesie, BOEKINGSBURO Erik Mesie, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Mesie, ENTERTAINMENTBURO Erik Mesie, ARTIESTENBUREAU Erik Mesie, BOEKINGSKANTOOR Erik Mesie, IMPRESARIAAT Erik Mesie, MUZIEKBURO Erik Mesie, MUZIEKBUREAU Erik Mesie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Mesie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Mesie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Mesie.

 

Offerte Erik Mesie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag