Ben the banjoman

Eigenschappen Ben the banjoman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
240 min.
Geluid
Exclusief

Ben the banjoman boeken?

Ben the banjoman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben the banjoman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ben the banjoman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ben the banjoman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben the banjoman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ben the banjoman

Extra informatie Ben the banjoman

Biografie Ben the banjoman
Ben the Banjoman trekt op zijn paard door het land, al zingend en spelend op zijn banjo. Maar wist u ook dat Ben the Banjoman in de maand december in de huid van muzikale kerstman kruipt?

Dan zet Ben the Banjoman zijn paard op stal en springt op zijn rendier om het publiek te trakteren op sfeervolle kerstmuziek. Al rijdend op zijn rendier begeeft hij zich tussen het publiek, of het nu is op een kerstmarkt, winkelcentrum of wat voor gelegenheid dan ook.

Zijn banjospel wordt ondersteund door begeleiding via de ingebouwde geluidsapparatuur, zodat Ben the Banjoman in zijn ééntje een perfecte (kerst)sound weet te creëren. Of het nu gaat om een binnen- of buitenevenement.

Ben the banjoman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ben the banjoman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ben the banjoman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ben the banjoman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ben the banjoman en de eventuele overige kosten om een optreden van Ben the banjoman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ben the banjoman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ben the banjoman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ben the banjoman checken, een gratis optie plaatsen op Ben the banjoman en de boeking(en) van Ben the banjoman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ben the banjoman, BOEKINGSBUREAU Ben the banjoman, BOEKINGSBURO Ben the banjoman, ENTERTAINMENTBUREAU Ben the banjoman, ENTERTAINMENTBURO Ben the banjoman, ARTIESTENBUREAU Ben the banjoman, BOEKINGSKANTOOR Ben the banjoman, IMPRESARIAAT Ben the banjoman, MUZIEKBURO Ben the banjoman, MUZIEKBUREAU Ben the banjoman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ben the banjoman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ben the banjoman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ben the banjoman.

 

Offerte Ben the banjoman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag