Huub Hangop

Eigenschappen Huub Hangop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Huub Hangop boeken?

Huub Hangop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Huub Hangop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Huub Hangop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Huub Hangop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Huub Hangop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Huub Hangop

Extra informatie Huub Hangop

Biografie Huub Hangop
Huub Hangop is niet gewoon, een anti-held, grensverleggend, zeldzaam gek, de ene keer serieus en dan weer vol zelfspot en relativerend, de parel van de ernst en de luim, manoeuvrerend tussen carnavaleske meligheid en spitsvondige humor.

Huub boekte de afgelopen 25 jaar successen en meer dan dat. Optredens op podia in cafés, zalen, discotheken, tenten, vliegtuigen en stadions, op pleinen, grasvelden, televisie, radio, vrachtwagens, kruispunten en boten. Zijn nummers zijn bekend tot in de verste vertes: ‘Het Vrachtwagenchauffeurs lied’, ‘Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant’, ‘Wat ben je lelijk van dichtbij’ en ‘www.anita.nl’. Menig Nederlander heeft deze nummers uit vol enthousiasme meegezongen.

Overigens, in zijn vrije uren was Huub pianist bij THE JAZZY JANUS QUARTET, een jazz-orkest dat regelmatig Sam O’Neil begeleid. Huub is niet getrouwd en heeft geen kinderen, maar wel een rijbewijs BCDE en de diploma’s Douanewetgeving en WordPerfect 5.1 en de chauffeursdiploma’s Beroepsgoederen – en personenvervoer. Hij is dus ook vrachtwagen – en buschauffeur. In 1999 is Huub gestart met een opleiding tot jurist de Universiteit van Tilburg, waar hij in 2010 hoopt af te studeren. In 2006 studeert Huub af geheel tegen de planning in op 20 januari 2006 en derhalve 4 jaar eerder dan was verwacht. Vooralsnog hebben de protesten bij de toenmalige Minister van Onderwijs Maria van der Hoeven geen effect gehad en is Huub als mr. A.C. van den Berg aangenomen als advocaat bij Lawton Advocaten Belastingadviseurs te Breda, alwaar hij thans opkomt voor de rechten van onder andere artiesten en musici.

Huub Hangop zet gegarandeerd de zaal op zijn kop!
Huub Hangop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Huub Hangop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Huub Hangop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Huub Hangop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Huub Hangop en de eventuele overige kosten om een optreden van Huub Hangop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Huub Hangop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Huub Hangop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Huub Hangop checken, een gratis optie plaatsen op Huub Hangop en de boeking(en) van Huub Hangop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Huub Hangop, BOEKINGSBUREAU Huub Hangop, BOEKINGSBURO Huub Hangop, ENTERTAINMENTBUREAU Huub Hangop, ENTERTAINMENTBURO Huub Hangop, ARTIESTENBUREAU Huub Hangop, BOEKINGSKANTOOR Huub Hangop, IMPRESARIAAT Huub Hangop, MUZIEKBURO Huub Hangop, MUZIEKBUREAU Huub Hangop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Huub Hangop, ARTIESTENBOEKINGSBURO Huub Hangop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Huub Hangop.

 

Offerte Huub Hangop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag