Knotsgek

Eigenschappen Knotsgek boeken

Prijs
v.a. 795
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Knotsgek boeken?

Knotsgek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Knotsgek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Knotsgek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Knotsgek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Knotsgek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Knotsgek

Extra informatie Knotsgek

Biografie Knotsgek
Knotsgek bestaat uit het duo Fabian Somers en Gerbrand en zijn afkomstig uit het Brabantse land.

Ze brachten in het verleden al verschillende singles uit zoals Blaas jij maar op mijn fluit, Feest, feest, feest, We zeggen bijna en…Sluit maar bij ons aan en Hedde gij misschien ADHD.

De grootste hit die het Duo Knotsgek naar verwachting zal gaan scoren is de single Die Alpenknotsen. Deze single word nu al getipt als de carnavalskraker van 2014.
Knotsgek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Knotsgek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Knotsgek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Knotsgek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Knotsgek en de eventuele overige kosten om een optreden van Knotsgek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Knotsgek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Knotsgek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Knotsgek checken, een gratis optie plaatsen op Knotsgek en de boeking(en) van Knotsgek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Knotsgek, BOEKINGSBUREAU Knotsgek, BOEKINGSBURO Knotsgek, ENTERTAINMENTBUREAU Knotsgek, ENTERTAINMENTBURO Knotsgek, ARTIESTENBUREAU Knotsgek, BOEKINGSKANTOOR Knotsgek, IMPRESARIAAT Knotsgek, MUZIEKBURO Knotsgek, MUZIEKBUREAU Knotsgek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Knotsgek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Knotsgek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Knotsgek.

 

Offerte Knotsgek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag