Dave Dekker boeken

Eigenschappen Dave Dekker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 400 p.

Dave Dekker boeken?

Dave Dekker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave Dekker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dave Dekker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dave Dekker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dave Dekker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dave Dekker

Extra informatie Dave Dekker

Biografie Dave Dekker

Na een periode waarin Dave te zien was in het Theater en in TV programma’s zoals Topper Gezocht en natuurlijk zijn eigen soap: Dave Dekker Dendert Door, heeft de zanger een duidelijke keuze gemaakt om de focus weer op zijn muziek te leggen. Optreden is wat Dave het liefst doet en waar zijn hart ligt; in stadions, clubs, kroegen, festivals en op uw besloten evenement. Geen podium is te klein of te groot voor Dave. Of het nu voor 54.000 man is in de Johan Cruijff Arena of voor 40 man in een gezellige kroeg, Dave zal overal voor een feest zorgen waar uw klanten en/of personeel nog lang over na zullen praten.

Momenteel is Dave druk bezig met het schrijven van songs voor zijn EP, waarvan zijn eerste single ECHTE VRIENDSCHAP op dit moment op alle radiostations te beluisteren is. Ook de videoclip wordt erg goed opgepakt en op vele stations is de single paradeplaat, sterrenplaat etc. en stijgt hij hard in de hitlijsten.

Naast zijn eigen songs waaronder ook zijn vorige hitsingle Mooier Dan Mooi zal Dave ook bekende Nederlandstalige hits zingen en natuurlijk ontbreekt Verdomd Alleen niet in deze lijst. De song waarmee het grote publiek Dave heeft leren kennen als de jonge Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

Dave Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dave Dekker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dave Dekker en de eventuele overige kosten om een optreden van Dave Dekker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dave Dekker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dave Dekker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dave Dekker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag