Dries Roelvink boeken

Eigenschappen Dries Roelvink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Dries Roelvink boeken?

Dries Roelvink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dries Roelvink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dries Roelvink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dries Roelvink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dries Roelvink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dries Roelvink

Extra informatie Dries Roelvink

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in ’t hartje van de jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres.

Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met o.a. Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries Senior was in die tijd voetbaltrainer van de Amsterdamse club Herenmarkt.

Dries Junior volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdameen drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbal carriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij besloottoen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende ’Shorts of Londen’ en kwam als winnaaar uit de bus. Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon.

Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit ’Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn ’Oneman shows’, in respectievelijk de Kleine Komedie, het AmsterdamseConcertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart. Negen CD albums, twee DVD’s meer dan veertig single’s heeft hij tot nu toe op zijn naam staan! Mede door zijn ruime stembereik (ruim 2 octaven) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis.

Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer. Of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment. Ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café gaat hij voor een geslaagde avond!

Wat kan een mens veranderen…

Dries Roelvink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dries Roelvink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dries Roelvink en de eventuele overige kosten om een optreden van Dries Roelvink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dries Roelvink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Dries Roelvink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Dries Roelvink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag