DJ Wakosti

Eigenschappen DJ Wakosti boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Wakosti boeken?

DJ Wakosti boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Wakosti.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Wakosti.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Wakosti ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Wakosti plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DJ Wakosti

Extra informatie DJ Wakosti

Biografie DJ Wakosti
Apres ski zanger Wakosti brengt een optreden welke vol staat met Duitse en Nederlandstalige hits.

Hij lijkt wel een broertje van DJ Otzi uit Zwitserland van de welverdiende wereldhit ‘Anton Aus Tirol’. En misschien is hij dat ook wel. Ze hebben in ieder geval dezelfde smaak in muziek.

En dat staat garant voor een feest waar de voetjes van de vloer gaan en het dak eraf. Bel Apres ski zanger Wakosti snel om hem te boeken, want het is een veelgevraagde een graag geziene DJ werelwijd.

Let op! Apres ski zanger Wakosti is een zanger en geen DJ.
DJ Wakosti boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DJ Wakosti boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Wakosti.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Wakosti, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Wakosti en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Wakosti mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Wakosti.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Wakosti. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Wakosti checken, een gratis optie plaatsen op DJ Wakosti en de boeking(en) van DJ Wakosti voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Wakosti, BOEKINGSBUREAU DJ Wakosti, BOEKINGSBURO DJ Wakosti, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Wakosti, ENTERTAINMENTBURO DJ Wakosti, ARTIESTENBUREAU DJ Wakosti, BOEKINGSKANTOOR DJ Wakosti, IMPRESARIAAT DJ Wakosti, MUZIEKBURO DJ Wakosti, MUZIEKBUREAU DJ Wakosti, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Wakosti, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Wakosti, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Wakosti.

 

Offerte DJ Wakosti aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag