gassie&adriaan

Eigenschappen Gassie & Adriaan boeken

Prijs
Op aanvraag

Gassie & Adriaan boeken?

Gassie & Adriaan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gassie & Adriaan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gassie & Adriaan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gassie & Adriaan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gassie & Adriaan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gassie & Adriaan

Extra informatie Gassie & Adriaan

Carnaval 2022 bracht een wel héél illuster duo tot leven. Nog nooit eerder werd een dj-act zo uit het niets gelanceerd, bewapend met 12 eigen tracks. De eerste shows waren dan ook gelijk een succes, en binnen een aantal weken waren ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse feest scene.

 

Snel volgde de eerste single, ‘Altijd Blijven Gassen’ wat direct een schot in de roos was en als #1 werd verkozen in De Hardstyle Carnaval 2022 Top 25. Vanaf dat moment was geen festival meer veilig. Onder andere 7th Sunday, Kamping Kitsch Club, FestyLand en Winterpark Festival maakte kennis met de energieke clown en kale acrobaat.

Na de show op X-Qlusive Holland in Het GelreDome leek het hoogtepunt bereikt, maar niets is minder waar. Het is tijd voor de volgende stap in dit succesverhaal. Met bevestigde shows op o.a. Decibel outdoor, Fairytale Festival, Dreamfields en Dream Village zijn ze klaar om te gaan knallen. Dezelfde energie met nog meer nieuwe muziek.. Let op, dit is pas het begin!

Offerte Gassie & Adriaan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag