Persfoto Frank 03

Eigenschappen Frank van Etten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Frank van Etten boeken?

Frank van Etten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank van Etten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank van Etten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank van Etten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank van Etten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank van Etten

Extra informatie Frank van Etten

Biografie Frank van Etten

Hij brak door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’, speelde zich in de kijker met zijn deelname aan SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen en scoorde daarna drie top
10 hits. in 2018, was het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. Frank heeft zich helemaal gefocust op zijn muziek zowel qua zang als qua producer.
Frank bracht in de afgelopen jaren meerdere albums en singles uit. Zo schreef hij de singles ‘Jij bent niet meer die man van toen’, ‘Als je lacht’, ‘Hoe zal ’t zijn’, ‘Ik wil met
je dansen’, ‘Ik sta in lichterlaaie’ en zijn hit ‘Huisje op wielen’, wordt in het hele land meegezongen. Eind 2018 is zijn nieuwe single “want waar ik ben” uitgekomen.
Daarnaast is hij producer en schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent bij Melody Music Sound. 2019 belooft een fantastisch jaar te
worden, waar men nog veel van Frank zal horen.

Frank van Etten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank van Etten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank van Etten en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank van Etten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank van Etten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank van Etten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Frank van Etten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag