Da Ma Zoee

Eigenschappen Da Ma Zoee boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Da Ma Zoee boeken?

Da Ma Zoee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Da Ma Zoee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Da Ma Zoee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Da Ma Zoee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Da Ma Zoee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Da Ma Zoee

Extra informatie Da Ma Zoee

Biografie Da Ma Zoee
Die Fröliche Judith , die Lustige Anja und der Robby gaan helemaal uit hun dak als ze wat Duitse Schlagers de zaal in kunnen knallen.

Begonnen in 2004 als zang bij de Muhltaler Musikanten op de prinsenproclamatie bij CV d’n Dreumel uit Horst. Dit was voor de kapel het laatste optreden, maar voor hun nog maar het begin!  Niet met de Muhltaler dan maar zo of zoals ze in het dialect zeggen Da Ma Zoeë.

Duitstalige en Limburgse muziek lag hun wel dus zijn ze met muziekbanden aan de slag gegaan,  inmiddels hebben ze een breed repertoire opgebouwd van Duitse Schlagermuziek uit de jaren 70 tot de Duitse feestmuziek van nu.
Da Ma Zoee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Da Ma Zoee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Da Ma Zoee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Da Ma Zoee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Da Ma Zoee en de eventuele overige kosten om een optreden van Da Ma Zoee mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Da Ma Zoee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Da Ma Zoee. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Da Ma Zoee checken, een gratis optie plaatsen op Da Ma Zoee en de boeking(en) van Da Ma Zoee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Da Ma Zoee, BOEKINGSBUREAU Da Ma Zoee, BOEKINGSBURO Da Ma Zoee, ENTERTAINMENTBUREAU Da Ma Zoee, ENTERTAINMENTBURO Da Ma Zoee, ARTIESTENBUREAU Da Ma Zoee, BOEKINGSKANTOOR Da Ma Zoee, IMPRESARIAAT Da Ma Zoee, MUZIEKBURO Da Ma Zoee, MUZIEKBUREAU Da Ma Zoee, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Da Ma Zoee, ARTIESTENBOEKINGSBURO Da Ma Zoee, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Da Ma Zoee.

 

Offerte Da Ma Zoee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag