thijmen_1000x1000

Eigenschappen THIJMEN. boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
1 x 30 min.
Geluid
Inclusief M- of A-set

THIJMEN. boeken?

THIJMEN. boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van THIJMEN..

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van THIJMEN..

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van THIJMEN. ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van THIJMEN. plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van THIJMEN.

Extra informatie THIJMEN.

Dé nieuwe singer-songwriter die jouw evenement net wat meer kleur geeft. In een 30 minuten durend feest der herkenning neemt hij het publiek mee op een muzikale reis waarbij meezingen & meedansen centraal staan.

Op het podium ontpopt deze bekende TikTokker zich als een ware entertainer en vermaakt hij zijn publiek met meezingers van onder andere Bløf en Django Wagner. Ook speelde hij in musicals van o.a. de Efteling, tourde hij door Nederland en België en was hij hét gezicht NPO-Zapp.

Ondertussen is THIJMEN. zich gaan focussen op het schrijven en uitbrengen van eigen muziek. Zo werd ‘Kleurenpalet’ opgemerkt door YouTube-er Enzo Knol en verovert zijn nieuwe single ‘Schoolreis’ op dit moment de hitlijsten.

In 2023 is THIJMEN. te vinden op alle kermissen en feesttenten. De tape-show van THIJMEN. bestaat uit bekende hedendaagse hits van o.a. Nielson, Snelle en Maan, waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Gegarandeerd feest van de eerste tot laatste minuut!

Offerte THIJMEN. aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag