Addie Timmermans

Eigenschappen Addie Timmermans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Addie Timmermans boeken?

Addie Timmermans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Addie Timmermans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Addie Timmermans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Addie Timmermans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Addie Timmermans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Addie Timmermans

Extra informatie Addie Timmermans

Biografie Addie Timmermans
Addie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch,  is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau!  Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay, is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug! 

Met trots presenteert Addie Timmermans zijn single “Leef en voel je vrij”. Mario Veltman tekent voor de tekst en muziek van de nieuwe single en videoclip en heeft deze ook geproduceerd. Opzwepend, muzikaal verrassend en toch de échte herkenbare Addie Timmermans stijl komen perfect tot hun rechtop deze onlangs uitgekomen single.

Met een nieuw team aan zijn zijde, de releases van nieuwe singles in 2015 én het volle enthousiasme van de jonge zanger gaat Nederland opnieuw veroverd worden!
Addie Timmermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Addie Timmermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Addie Timmermans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Addie Timmermans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Addie Timmermans en de eventuele overige kosten om een optreden van Addie Timmermans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Addie Timmermans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Addie Timmermans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Addie Timmermans checken, een gratis optie plaatsen op Addie Timmermans en de boeking(en) van Addie Timmermans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Addie Timmermans, BOEKINGSBUREAU Addie Timmermans, BOEKINGSBURO Addie Timmermans, ENTERTAINMENTBUREAU Addie Timmermans, ENTERTAINMENTBURO Addie Timmermans, ARTIESTENBUREAU Addie Timmermans, BOEKINGSKANTOOR Addie Timmermans, IMPRESARIAAT Addie Timmermans, MUZIEKBURO Addie Timmermans, MUZIEKBUREAU Addie Timmermans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Addie Timmermans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Addie Timmermans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Addie Timmermans.

 

Offerte Addie Timmermans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag