Dieter Koblenz

Eigenschappen Dieter Koblenz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Dieter Koblenz boeken?

Dieter Koblenz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dieter Koblenz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dieter Koblenz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dieter Koblenz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dieter Koblenz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dieter Koblenz

Extra informatie Dieter Koblenz

Biografie Dieter Koblenz
Wilt u Dieter Koblenz boeken? Hij zingt de oude Kult-Schlagers die we allemaal kennen. Denk aan hits als Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue Liebe is wie eing Neues Leben en natuurlijk de hits Anita en Schön ist es auf der Welt zu sein.

Live jukebox Dieter Koblenz

U kunt Dieter Koblenz boeken om daarmee als het ware een live jukebox in huis te halen. De uitjes naar Koblenz en Trier kunnen we ons allemaal nog wel herinneren, dankzij de oude jukeboxen die er stonden. De Schlager vormt de basis voor het levenslied zoals we dat ook hier in Nederland kennen. Duitsland is een prachtig land, dat bekend staat om de Rijn, Tatort, grote pullen bier en natuurlijk… Dieter Koblenz. Bent u benieuwd naar de kosten van Dieter Koblenz? Wij horen graag van u, om u er meer over te vertellen.

Ambachtelijke Schlagersänger inhuren

Dieter Koblenz is een echte ambachtelijke Schlagersänger, zodat u een geweldige middag of avond heeft. Bovendien kunt u Dieter Koblenz inhuren om gewoon in Nederland zijn hits te komen spelen. Afkomstig uit Trier heeft hij zijn werkterrein op die manier flink uit weten te breiden. U zorgt met Dieter Koblenz voor een heerlijke middag of avond, waarmee u de Volkstümliche op een prachtige manier eer aan kunt doen.

U kunt Dieter Koblenz inhuren voor een heerlijke avond vol humor, plezier en natuurlijk de bekende Duitse schlagers die we allemaal graag meezingen. Bent u benieuwd naar de prijs van Dieter Koblenz? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u daar meer over kunnen vertellen.
Dieter Koblenz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Dieter Koblenz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dieter Koblenz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dieter Koblenz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dieter Koblenz en de eventuele overige kosten om een optreden van Dieter Koblenz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dieter Koblenz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dieter Koblenz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dieter Koblenz checken, een gratis optie plaatsen op Dieter Koblenz en de boeking(en) van Dieter Koblenz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dieter Koblenz, BOEKINGSBUREAU Dieter Koblenz, BOEKINGSBURO Dieter Koblenz, ENTERTAINMENTBUREAU Dieter Koblenz, ENTERTAINMENTBURO Dieter Koblenz, ARTIESTENBUREAU Dieter Koblenz, BOEKINGSKANTOOR Dieter Koblenz, IMPRESARIAAT Dieter Koblenz, MUZIEKBURO Dieter Koblenz, MUZIEKBUREAU Dieter Koblenz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dieter Koblenz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dieter Koblenz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dieter Koblenz.

 

Offerte Dieter Koblenz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag