johnny romein

Eigenschappen Johnny Romein boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Johnny Romein boeken?

Johnny Romein boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Johnny Romein.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Johnny Romein.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Johnny Romein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Johnny Romein plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Johnny Romein

Extra informatie Johnny Romein

Dé feestmaker van Nederland! Bij Johnny Romein staat één ding altijd voorop tijdens zijn optredens: feest maken.

Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van Je hebt me belazerd en Alie-mentatie vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit 20 jaar in het vak. De Amsterdammer werd in 1992 verrast door het succes van zijn singles Je hebt me belazerd en Alie-mentatie. “Dat heb ik te danken aan Will Luikinga en Bart de Graaff. Die draaiden Je hebt me belazerd één keer per week in hun radio-programma ‘Will wil wel’. Jeroen van Inkel maakte Alie-mentatie groot. Hij kondigde in zijn radioshow een wereldprimeur aan. Iedereen dacht aan iets van Madonna ofzo maar dat werd Alie-mentatie van Johnny Romein”, lacht hij.

Zijn repertoire is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige van alle Nederlandstalige artiesten. Natuurlijk brengt hij zijn eigen hits waaronder “Alimentatie”, “De Zingende Koster”, etc. etc. met groot enthousiasme tijdens zijn shows. Maar ook nummers van zijn collega’ s zoals André Hazes en René Froger brengt Johnny met het grootste gemak.

Johnny Romein is een echte gangmaker. Hij wil overal scoren! Het maakt hem niet uit of hij nu boven op het biljart moet staan of op het podium van desnoods Ahoy’, hij komt overal tot zijn recht.

Natuurlijk maakt hij tijdens zijn optredens gebruik van een professionele geluidsinstallatie.

Johnny Romein boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Johnny Romein boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Johnny Romein.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Johnny Romein, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Johnny Romein en de eventuele overige kosten om een optreden van Johnny Romein mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Johnny Romein.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Johnny Romein. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Johnny Romein checken, een gratis optie plaatsen op Johnny Romein en de boeking(en) van Johnny Romein voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Johnny Romein aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag