Rocky Vosse

Eigenschappen Rocky Vosse boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Rocky Vosse boeken?

Rocky Vosse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rocky Vosse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rocky Vosse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rocky Vosse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rocky Vosse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rocky Vosse

Extra informatie Rocky Vosse

Biografie Rocky Vosse
Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland. Zijn eerste single werd opgenomen met DJ Maarten en Kees Tel: “Donker om me heen”. In het voorjaar van 2008 deed Rocky mee met de wedstrijd “De Leeuw die brult weer” van Sterren.nl.

Rocky werd unaniem uitgeroepen tot winnaar en eind mei 2008 verscheen de single met dezelfde titel: “De leeuw die brult weer”.

Niet alleen kreeg Rocky na het winnen van deze wedstrijd een platencontract, ook mocht hij optreden in de Ahoy hal en op het megapiratenfestival in Borger. Medio 2008 is Rocky druk bezig met de opnames van de volgende single en zijn eerste album.

Live brengt Rocky een half uurtje vrolijk entertainment met, naast zijn eigen single, een mengeling van bekende feesttoppers en meezingers.
Rocky Vosse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rocky Vosse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rocky Vosse.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rocky Vosse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rocky Vosse en de eventuele overige kosten om een optreden van Rocky Vosse mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rocky Vosse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rocky Vosse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rocky Vosse checken, een gratis optie plaatsen op Rocky Vosse en de boeking(en) van Rocky Vosse voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rocky Vosse, BOEKINGSBUREAU Rocky Vosse, BOEKINGSBURO Rocky Vosse, ENTERTAINMENTBUREAU Rocky Vosse, ENTERTAINMENTBURO Rocky Vosse, ARTIESTENBUREAU Rocky Vosse, BOEKINGSKANTOOR Rocky Vosse, IMPRESARIAAT Rocky Vosse, MUZIEKBURO Rocky Vosse, MUZIEKBUREAU Rocky Vosse, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rocky Vosse, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rocky Vosse, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rocky Vosse.

 

Offerte Rocky Vosse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag