Pascal Redeker

Eigenschappen Pascal Redeker boeken

Prijs
v.a. 1.195
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Pascal Redeker boeken?

Pascal Redeker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pascal Redeker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pascal Redeker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pascal Redeker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pascal Redeker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Pascal Redeker

Extra informatie Pascal Redeker

Pascal Redeker, het 24 jarige multi zangtalent / DJ uit Venhuizen.

Op jonge leeftijd won Pascal zo ongeveer alle regionale talentenjachten met zijn verbluffende zangkunsten. Op zijn 12e begon hij te draaien met zijn eigen drive-in show, en in het café van zijn ouders is het zingen en draaien hem met de paplepel ingegoten.

Met deze basis ervaring op zak, ging Pascal Redeker draaien door heel Nederland en al snel werd hij geboekt als “Zingende DJ”. Hij heeft jarenlang gedraaid en gezongen in de Moskitobar in Westendorf (Oostenrijk), en is een van de vaste DJ’s/zangers van de Apres Skihut Rotterdam geweest. Ook in café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger, is Pascal geregeld te vinden als zanger / DJ.

Na jarenlang in alle uithoeken van Nederland en het buitenland gedraaid te hebben, is het nu tijd zijn zang carrière devolle aandacht te geven.

Zijn eerste single ”Verliefd” is een frisse track, die toegankelijk is voor een breed publiek. Het talent en enthousiasme van Pascal is overweldigend en hij is bereid alles op alles te zetten om een glansrijke carrière te verwezenlijken.

Nog een leuke wetenswaardigheid is dat Pascal zowel in spraak als in zang een aantal BN’ers moeiteloos na kan doen, wat dacht u bijvoorbeeld van een (bijna) niet te onderscheiden imitatie van Gerard Joling?

De looks, het talent, en het doorzettingsvermogen is er:  Pascal Redeker een artiest in hart en nieren…

Pascal Redeker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pascal Redeker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pascal Redeker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pascal Redeker en de eventuele overige kosten om een optreden van Pascal Redeker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pascal Redeker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pascal Redeker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pascal Redeker checken, een gratis optie plaatsen op Pascal Redeker en de boeking(en) van Pascal Redeker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Pascal Redeker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag